Anonym bruker Skrevet 16. mars 2014 #2 Skrevet 16. mars 2014 Hva skal du lage da? Anonymous poster hash: 1e528...01c
sologsommer Skrevet 16. mars 2014 Forfatter #3 Skrevet 16. mars 2014 Kylling tikke masala http://www.godt.no/#!/oppskrift/1518/lises-enkle-kylling-tikka-masala
Anonym bruker Skrevet 16. mars 2014 #4 Skrevet 16. mars 2014 Den vil jo ikke bli rød da.. Garam er brun/grønt krydder.. Anonymous poster hash: 1e528...01c
Anonym bruker Skrevet 16. mars 2014 #5 Skrevet 16. mars 2014 Den vil jo ikke bli rød da.. Garam er brun/grønt krydder.. Leste omvendt.. Om du ikke har garam så kan du jo smake deg til Anonymous poster hash: 1e528...01c
Himmel og hav Skrevet 16. mars 2014 #6 Skrevet 16. mars 2014 Det er vel flere ulike slag krydder i garam masala enn i tandoori masala, om jeg ikke husker feil? Om du googler, så finner du sikkert ut forskjellen. I mitt glass garam masala er det koriander, cumin, kardemomme, kanel, allehånde, chili, pepper og nellik, så du kan jo ta en dæsj av hver, om du har det i skapet, og lage din egen blanding.
sologsommer Skrevet 16. mars 2014 Forfatter #7 Skrevet 16. mars 2014 Takk. Har nu laget den med Tandori masala. Den er flott og rød og dufter helt nydelig I min krydderboks er der: koriander, bukkehornsfrø, kanel, spisskummen, kajennepepper, ingefær, nellik, hvitløk, laurbær, muskat, selleri,
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå