Gå til innhold

Skulle bruke Garam masala, men ser at det jeg har er Tandori Masala


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er vel flere ulike slag krydder i garam masala enn i tandoori masala, om jeg ikke husker feil? Om du googler, så finner du sikkert ut forskjellen. I mitt glass garam masala er det koriander, cumin, kardemomme, kanel, allehånde, chili, pepper og nellik, så du kan jo ta en dæsj av hver, om du har det i skapet, og lage din egen blanding.

Annonse

Takk.

 

Har nu laget den med Tandori masala. Den er flott og rød og dufter helt nydelig :)

 

I min krydderboks er der: koriander, bukkehornsfrø, kanel, spisskummen, kajennepepper, ingefær, nellik, hvitløk, laurbær, muskat, selleri,

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...