Gå til innhold

Skulle bruke Garam masala, men ser at det jeg har er Tandori Masala


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er der stor forskjell på de?

Fortsetter under...

Skrevet

Hva skal du lage da?

 

Anonymous poster hash: 1e528...01c

Skrevet

Den vil jo ikke bli rød da.. Garam er brun/grønt krydder..

 

Anonymous poster hash: 1e528...01c

Skrevet

 

Den vil jo ikke bli rød da.. Garam er brun/grønt krydder..

 

Leste omvendt.. Om du ikke har garam så kan du jo smake deg til :)

 

Anonymous poster hash: 1e528...01c

Skrevet

Det er vel flere ulike slag krydder i garam masala enn i tandoori masala, om jeg ikke husker feil? Om du googler, så finner du sikkert ut forskjellen. I mitt glass garam masala er det koriander, cumin, kardemomme, kanel, allehånde, chili, pepper og nellik, så du kan jo ta en dæsj av hver, om du har det i skapet, og lage din egen blanding.

Annonse

Skrevet

Takk.

 

Har nu laget den med Tandori masala. Den er flott og rød og dufter helt nydelig :)

 

I min krydderboks er der: koriander, bukkehornsfrø, kanel, spisskummen, kajennepepper, ingefær, nellik, hvitløk, laurbær, muskat, selleri,

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...