Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #1 Skrevet 7. mars 2014 Skal lage "lukket valnøtt". Forslag? Anonymous poster hash: 57fd1...d25
PrinsesseHengepupp Skrevet 7. mars 2014 #2 Skrevet 7. mars 2014 Jeg lagde mi første bløtkake for ei uke siden, og da kokte jeg hakket aprikos til fyll. Hadde godt med vann når jeg kokte den, og dynket med laken det skapte. Himmelsk!
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #3 Skrevet 7. mars 2014 Melk pleier jeg å synke med:) Anonymous poster hash: 8fca3...24f
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #4 Skrevet 7. mars 2014 Dynke... Anonymous poster hash: 8fca3...24f
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #5 Skrevet 7. mars 2014 Jeg har brukt melk. Anonymous poster hash: e71b7...6ca
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #6 Skrevet 7. mars 2014 Går det an å bruke noe litt friskere? F.eks juice? Anonymous poster hash: 57fd1...d25
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #7 Skrevet 7. mars 2014 Jeg lagde mi første bløtkake for ei uke siden, og da kokte jeg hakket aprikos til fyll. Hadde godt med vann når jeg kokte den, og dynket med laken det skapte. Himmelsk! Spennende! Anonymous poster hash: 57fd1...d25
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #8 Skrevet 7. mars 2014 Juice fra ananas er veldig godt. Anonymous poster hash: 5eeb2...aa2
Appelsinpiken Skrevet 7. mars 2014 #9 Skrevet 7. mars 2014 Laken fra en ananasboks bruker jeg bruker også av og til melk.
Gjest ronja røverdatter Skrevet 7. mars 2014 #12 Skrevet 7. mars 2014 Melk, juice, laken fra frukt, solo. Jeg bruker aldri melk, er ikke så glad i det.
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #14 Skrevet 7. mars 2014 Takk for forslag alle sammen! Anonymous poster hash: 57fd1...d25
studVest Skrevet 8. mars 2014 #17 Skrevet 8. mars 2014 Appelsin og sterk kaffe bruker jeg i smørkremkake
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2014 #18 Skrevet 8. mars 2014 Syltetøy. jordbær eller bringebær. Anonymous poster hash: 5f9d8...839 Anonymous poster hash: 5f9d8...839
Anonym bruker Skrevet 8. mars 2014 #19 Skrevet 8. mars 2014 Jeg dynker aldri, syns den blir for bløt. Lager den dagen før den skal serveres, har i godt med fyll slik at den trekker væske fra det, og så syns jeg den er bedre når den har fått 'satt' seg Anonymous poster hash: 710a0...364
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå