Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #1 Skrevet 7. mars 2014 Jeg lurer også på om jeg kan koke potetene i kveld og lage "salaten" i morgen? Anonymous poster hash: 61254...a8f
mamma_til_verdens_beste Skrevet 7. mars 2014 #2 Skrevet 7. mars 2014 (endret) Hadde absolutt kokt potetene i dag, så de var kjølige til i morgen...Jeg bruker bare sæterrømme, rødløk, litt eple, poteter og pynter med purre skjært i ringer på toppen.Og litt pepper... Endret 7. mars 2014 av mamma_til_verdens_beste
BareMas Skrevet 7. mars 2014 #3 Skrevet 7. mars 2014 Løk, hvitløk, syltagurk og salt og pepper. Blander alt i rømme og majones. Har du mulighet til å koke potetene dagen før er jo det bare supert!
Pesta Skrevet 7. mars 2014 #4 Skrevet 7. mars 2014 Skulle ikke være anonym. Poteter med eller uten skall? Har amadinepoteter.
Iiiiik Skrevet 7. mars 2014 #5 Skrevet 7. mars 2014 Jeg koker gjerne med skall, i hvert fall amandinepoteter. Jeg bruker et beger lettrømme, en pose majones, noen fedd hvitløk, purre eller vårløk og gjerne gressløk. Krydrer med pepper og gjerne en buljongterning oppløst i varmt vann.
PrinsesseHengepupp Skrevet 7. mars 2014 #6 Skrevet 7. mars 2014 Gode tips over her. Skyter inn at poteten ofte trekker til seg en del væske samtidig som stivelsen gjør at salaten blir litt tørr når den blir stående. Så om du lager salaten ferdig og lar den stå litt kan det være greit å tilsette litt mer rømme/majo rett før servering for å få den litt mer delikat og lettspist.
Appelsinpiken Skrevet 7. mars 2014 #7 Skrevet 7. mars 2014 En pk majones, en pk rømme. Salt, pepper og litt aromat. Litt sylteagurklake, noen skiver sylteagurkskiver i småbiter. Gressløk. Og selvfølgelig poteter bruker å ha i potetene når de er lunkne. Kan av og til varierer med å tilsette et grønt eple i terninger.
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #8 Skrevet 7. mars 2014 Majones, løk, agurkmix (masse!), rømme, salt, pepper og selvfølgelig poteter. Anonymous poster hash: 3496d...c97
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #9 Skrevet 7. mars 2014 Denne bruker mamma å lage http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/kremet-potetsalat Jeg bruker å blande: potet, paprika, tomat, rødløk, agurk, yoghurt naturell, litt majones, litt seppep, litt creme fraiche, salt, pepper. Nam! Anonymous poster hash: efd5c...96b
Anonym bruker Skrevet 7. mars 2014 #10 Skrevet 7. mars 2014 Ikke med rømme/majones, men gresk potetsalat er veldig godt . Med fetaost, oliven, kokte poteter, rødløk, olivenolje, hvitløk, salt og pepper. Tzatziki og godt kjøtt vedsiden av. Uslåelig! Anonymous poster hash: 55c5b...913
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå