Anonym bruker Skrevet 25. februar 2014 #1 Skrevet 25. februar 2014 Hva krydrer du sausen med? Og har du et triks som gjør den litt "lett" Anonymous poster hash: b2fda...585
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2014 #2 Skrevet 25. februar 2014 Jeg har aldri i egg, er det vanlig? Her koker jeg macaroni og har over i en ildfast form. Så tar jeg oppi grovmost torsk eller sei og slår over en hvit saus. Hvor mye saus er avhengig av hvor mye fisk og macaroni du har i, men for en familie på 4 personer tenker jeg at du lager saus av 2 ss smør, 2 ss hvetemel og ca 6 dl melk. Jeg smaker til med muskat, pepper og salt. I vår fiskegrateng har vi av og til litt gulrøtter og/eller pølse også for å gi litt mer smak til den. Så er det sånn strøkavring på toppen og inn i ovnen på 200 grader i ca 20-30 minutter. Anonymous poster hash: 0b24b...032
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå