Anonym bruker Skrevet 23. februar 2014 #1 Skrevet 23. februar 2014 Jeg trenger forslag til krydderblandinger jeg kan ha i retter, som gryter og supper, laget av linser og bønner. Jeg har svære poser med grønne og røde linser, og gule fava bønner og kikerter, som jeg vil bruke opp på en spennende måte. Men nå har jeg kjørt meg fast, og jeg trenger tips til hvilke krydder som kan være godt å ha i. Jeg er ikke så innmari bevandret i krydderverdenen, men jeg har tilgang på svært mye. Jeg har bare ikke peiling på hvordan de bør brukes. Mengde og slikt. Synes ikke bare jeg kan prøve meg fritt frem heller, det skal spises opp dette her. Noen her inne som har forslag til meg? Anonymous poster hash: 199fb...d59
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2014 #2 Skrevet 23. februar 2014 Oppdaget plutselig KlikkMat-forumet. Et hav av inspirasjon fra egen krydder-tråd der, jo. Men om det skulle være noen som har tips her, så mottas det fortsatt med stor takknemlighet. Anonymous poster hash: 199fb...d59
Light of my life Skrevet 23. februar 2014 #3 Skrevet 23. februar 2014 Med hvitløk garam masala, cumin og tumeric kommer du langt Hvor mye avhenger av hva/hvor mye du lager og hvor krydret du liker maten, men ca 2 deler garam masala og en del cumin + tumeric burde funke.
<3 2G <3 Skrevet 23. februar 2014 #4 Skrevet 23. februar 2014 Jeg bruker currypaste. Slike glass fra feks bamboo eller Asia butikker.
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2014 #5 Skrevet 23. februar 2014 Spansk paprika. Pimenton, hvitloek, chilli Anonymous poster hash: d40fc...a9a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå