Gå til innhold

Hvilket kål i vårruller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er ikke så glad i kål men smakte noen vårruller her en dag og det var kål i dem. Men hvilket kål er vanlig?

 

Og må de frityrstekes? Blir de like gode av å stekes i panne evt ovn?

 

Anonymous poster hash: 2f6fc...21e

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg bruker kinakål.

 

Jeg har ikke prøvd å steke de i ovnen. Men har av og til stekt de i panne, og da med så mye olje at det omtrent blir det samme som å frityrsteke.



Anonymous poster hash: 28ff9...ee3
Skrevet

Jeg bruker spisskål, som du typisk får kjøpt i innvandrerforretninger, evt vanlig hodekål. Begge blir sprø og gode.

 

Anonymous poster hash: 1b097...7b1

Skrevet

Jeg har brukt vanlig hodekål. Jeg har stekt mine i ovn, pensler med olje. Synes de smaker godt, men er kanskje enda bedre (i smak) hvis de frityrstekes.

Skrevet

Jeg bruker hodekål. Legger de på plate og setter de i ovnen. Blir spør og fin, uten alt frityrfettet ;) 



Anonymous poster hash: feb84...c63

Annonse

Skrevet

Jeg bruker hodekål. Steker de alltid i ovnen pga jeg ikke vil ha all den oljen. Pensler de ikke med noe.

 

Anonymous poster hash: d40a2...71c

Skrevet

bruker kinakål, men har også brukt vanlig kål...hmm...kanskje prøve rødkål engang, fint med farger, men jeg steker de i ovnen uten å pensle de....er så gode å sprø atte...



Anonymous poster hash: 1a04c...d69

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...