Anonym bruker Skrevet 21. februar 2014 #1 Skrevet 21. februar 2014 Jeg er ikke så glad i kål men smakte noen vårruller her en dag og det var kål i dem. Men hvilket kål er vanlig? Og må de frityrstekes? Blir de like gode av å stekes i panne evt ovn? Anonymous poster hash: 2f6fc...21e
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2014 #2 Skrevet 21. februar 2014 Jeg bruker kinakål. Jeg har ikke prøvd å steke de i ovnen. Men har av og til stekt de i panne, og da med så mye olje at det omtrent blir det samme som å frityrsteke. Anonymous poster hash: 28ff9...ee3
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2014 #3 Skrevet 21. februar 2014 Jeg bruker spisskål, som du typisk får kjøpt i innvandrerforretninger, evt vanlig hodekål. Begge blir sprø og gode. Anonymous poster hash: 1b097...7b1
millemille Skrevet 21. februar 2014 #4 Skrevet 21. februar 2014 Jeg har brukt vanlig hodekål. Jeg har stekt mine i ovn, pensler med olje. Synes de smaker godt, men er kanskje enda bedre (i smak) hvis de frityrstekes.
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2014 #6 Skrevet 21. februar 2014 Jeg bruker hodekål. Legger de på plate og setter de i ovnen. Blir spør og fin, uten alt frityrfettet Anonymous poster hash: feb84...c63
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2014 #7 Skrevet 21. februar 2014 Jeg bruker hodekål. Steker de alltid i ovnen pga jeg ikke vil ha all den oljen. Pensler de ikke med noe. Anonymous poster hash: d40a2...71c
Anonym bruker Skrevet 21. februar 2014 #8 Skrevet 21. februar 2014 bruker kinakål, men har også brukt vanlig kål...hmm...kanskje prøve rødkål engang, fint med farger, men jeg steker de i ovnen uten å pensle de....er så gode å sprø atte... Anonymous poster hash: 1a04c...d69
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå