Anonym bruker Skrevet 19. februar 2014 #1 Skrevet 19. februar 2014 Vil at den skal være perfekt kokt, ikke for mye, ikke for lite. Anonymous poster hash: 090ba...2d7
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2014 #2 Skrevet 19. februar 2014 1-2 min. Anonymous poster hash: 50da1...8b4
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2014 #3 Skrevet 19. februar 2014 Skal ikke brokkoli kun dampes? Anonymous poster hash: c25f9...7b9
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2014 #4 Skrevet 19. februar 2014 den skal trekke i kokende saltet vann i 2 til 3 min. men hvorfor ikke dele den opp først? Anonymous poster hash: fa430...f02
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2014 #5 Skrevet 19. februar 2014 ikke kok brokkoli. Skru ned varmen når du har kokt opp vann og legg brokkolien oppi, og la den ligge og "trekke"/dampe. Bare et par minutt sånn cirka. Du får prøve deg litt fram. Den skal være gjennomvarm, men fortsatt litt sprø. Ikke vassen. Anonymous poster hash: ed352...9ad
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2014 #7 Skrevet 19. februar 2014 den skal trekke i kokende saltet vann i 2 til 3 min. men hvorfor ikke dele den opp først? Anonymous poster hash: fa430...f02 Å trekke i kokende vann, er ikke det litt selvmotsigende? Anonymous poster hash: 91e85...c98
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå