Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #1 Skrevet 18. februar 2014 Jeg har tenkt til å gå ned noen kilo og trenger litt tips. Hva bruker dere under pålegget på knekkebrød? Frem til nå har jeg spist frokostsalat, remulade eller majones under kjøttpålegg. Hva bytter jeg det ut med som er godt og sunt? Har aldri smør på knekkebrødet Anonymous poster hash: 4ada1...7e2
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #2 Skrevet 18. februar 2014 Mager smøreost bruker jeg.(det fikk jeg i påleggsforslag på Grete Roede) Anonymous poster hash: 0524c...d09
RookieBlue Skrevet 18. februar 2014 #3 Skrevet 18. februar 2014 Leverpostei, røkelaks, salat og kylling og tomat.
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #4 Skrevet 18. februar 2014 Jeg pleier å dele et kinakålblad på 2 knekkebrød. Oppå har jeg kylling eller kalkunpålegg og tomat, agurk eller paprika. Det har jeg og gjort litt, men jeg synes det blir litt tørt. Jeg spiser ikke tomat da, så det er kanskje derfor. HI Anonymous poster hash: 4ada1...7e2
Von Hertelhofen Skrevet 18. februar 2014 #5 Skrevet 18. februar 2014 Smør et lag avokado under, og ta på litt pepper.
amandine Skrevet 18. februar 2014 #6 Skrevet 18. februar 2014 Til frokost spiser jeg to speltknekkebrød. Ettmed kaviar/agurk/tomat, og ett med magerost naturell, crispisalat eller hjertesalat, kokt skinke og paprika. For eksempel:-)
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #7 Skrevet 18. februar 2014 Smør et lag avokado under, og ta på litt pepper. Skraper du ut av en avocado da? Beklager dumt spørsmål, men jeg har aldri spist avocado hi Anonymous poster hash: 4ada1...7e2
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #8 Skrevet 18. februar 2014 Til frokost spiser jeg to speltknekkebrød. Ettmed kaviar/agurk/tomat, og ett med magerost naturell, crispisalat eller hjertesalat, kokt skinke og paprika. For eksempel:-) Takk for tips , magerost naturell har jeg ikke tenkt på engang Anonymous poster hash: 4ada1...7e2
amandine Skrevet 18. februar 2014 #9 Skrevet 18. februar 2014 Smør et lag avokado under, og ta på litt pepper. Skraper du ut av en avocado da? Beklager dumt spørsmål, men jeg har aldri spist avocado hi Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 Avocado er ganske kaloririkt, men du deler den.i to og tar ut stenen. Så skjærer du tynne skiver mens den er i skallet, og så vipper du ut en og en skive:-)
MrsMilla Skrevet 18. februar 2014 #10 Skrevet 18. februar 2014 Jeg har tenkt til å gå ned noen kilo og trenger litt tips. Hva bruker dere under pålegget på knekkebrød? Frem til nå har jeg spist frokostsalat, remulade eller majones under kjøttpålegg. Hva bytter jeg det ut med som er godt og sunt? Har aldri smør på knekkebrødet Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 Jeg har enten bare ost på - uten smør (fordi jeg er for lat til å gidde smøre på haha), eller kylling naturell med et par skiver agurk, kanskje litt avocado og paprika.
MrsMilla Skrevet 18. februar 2014 #11 Skrevet 18. februar 2014 Smør et lag avokado under, og ta på litt pepper. Skraper du ut av en avocado da? Beklager dumt spørsmål, men jeg har aldri spist avocado hi Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 Den kan skrapes, ta av et par biter med skje eller skjæres opp. Om du ikke skal bruke alt konserverer du resten til neste måltid ved å ha på litt salt og helst litt limesaft.
MrsMilla Skrevet 18. februar 2014 #12 Skrevet 18. februar 2014 Obs, avocado er kaloririkt, men full av viktige mineraler og vitaminer i tillegg til sunne oljer. Ville heller hatt på litt avocado og kuttet fett på annet vis. Eksempelvis kan man lage knekkebrød og brød uten noen form for olje, bruk heller appelsinjus og bak selv.
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #13 Skrevet 18. februar 2014 Obs, avocado er kaloririkt, men full av viktige mineraler og vitaminer i tillegg til sunne oljer. Ville heller hatt på litt avocado og kuttet fett på annet vis. Eksempelvis kan man lage knekkebrød og brød uten noen form for olje, bruk heller appelsinjus og bak selv. Kan man bruke appelsinjuice i stedet for olje i brødbaking, der lærte jeg noe nytt Anonymous poster hash: 4ada1...7e2
MrsMilla Skrevet 18. februar 2014 #14 Skrevet 18. februar 2014 Obs, avocado er kaloririkt, men full av viktige mineraler og vitaminer i tillegg til sunne oljer. Ville heller hatt på litt avocado og kuttet fett på annet vis. Eksempelvis kan man lage knekkebrød og brød uten noen form for olje, bruk heller appelsinjus og bak selv. Kan man bruke appelsinjuice i stedet for olje i brødbaking, der lærte jeg noe nytt Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 Ja, dette er det faktisk ingen som snakker noe om, men det har mye bedre virkning enn olje! Du trenger knapt en desiliter pr brød, og får luftig bakst som ikke ryr dagen etter :-) Man tror brødet blir så saftig og deilig av olje, men det stemmer bare samme dag, dagen etter ryr det mye mer enn uten..... God bakst!
amandine Skrevet 18. februar 2014 #15 Skrevet 18. februar 2014 Trenger overhodet ikke olje i brød! Legg hele korn i vann så dr trekker til seg fukt, så får du saftig brød uten fett
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #16 Skrevet 18. februar 2014 Obs, avocado er kaloririkt, men full av viktige mineraler og vitaminer i tillegg til sunne oljer. Ville heller hatt på litt avocado og kuttet fett på annet vis. Eksempelvis kan man lage knekkebrød og brød uten noen form for olje, bruk heller appelsinjus og bak selv. Kan man bruke appelsinjuice i stedet for olje i brødbaking, der lærte jeg noe nytt Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 Ja, dette er det faktisk ingen som snakker noe om, men det har mye bedre virkning enn olje! Du trenger knapt en desiliter pr brød, og får luftig bakst som ikke ryr dagen etter :-) Man tror brødet blir så saftig og deilig av olje, men det stemmer bare samme dag, dagen etter ryr det mye mer enn uten..... God bakst! Tusen takk for tips Men hva betyr ryr? Anonymous poster hash: 4ada1...7e2
MrsMilla Skrevet 18. februar 2014 #17 Skrevet 18. februar 2014 Obs, avocado er kaloririkt, men full av viktige mineraler og vitaminer i tillegg til sunne oljer. Ville heller hatt på litt avocado og kuttet fett på annet vis. Eksempelvis kan man lage knekkebrød og brød uten noen form for olje, bruk heller appelsinjus og bak selv. Kan man bruke appelsinjuice i stedet for olje i brødbaking, der lærte jeg noe nytt Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 Ja, dette er det faktisk ingen som snakker noe om, men det har mye bedre virkning enn olje! Du trenger knapt en desiliter pr brød, og får luftig bakst som ikke ryr dagen etter :-) Man tror brødet blir så saftig og deilig av olje, men det stemmer bare samme dag, dagen etter ryr det mye mer enn uten..... God bakst! Tusen takk for tips Men hva betyr ryr? Anonymous poster hash: 4ada1...7e2 smuler, faller fra hverandre, holder seg dårlig sammen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå