Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #1 Skrevet 18. februar 2014 Og hvordan funket det? Anonymous poster hash: 50cca...633
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #3 Skrevet 18. februar 2014 Ikke vær så jævla lat. Lag marengsen din sjæl. Anonymous poster hash: 51bef...cfc
MammantilNurket Skrevet 18. februar 2014 #4 Skrevet 18. februar 2014 Har ikke prøvd, men det er latterlig enkelt å gjøre selv Jeg bruker denne oppskriften og resultatet blir imponerende! http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/krem-og-sjokoladekaker/pavlovakake-til-17.mai
It's all about me Skrevet 18. februar 2014 #5 Skrevet 18. februar 2014 Sinnsyk søt. Jeg er glad i sukker, men den var nesten uspiselig.
jente_80 Skrevet 18. februar 2014 #6 Skrevet 18. februar 2014 Har ikke prøvd, men det er latterlig enkelt å gjøre selv Jeg bruker denne oppskriften og resultatet blir imponerende! http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/krem-og-sjokoladekaker/pavlovakake-til-17.mai Samme her! Bunnen blir akkurat slik jeg liker den :-)
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #7 Skrevet 18. februar 2014 Skal ikke være så jævla lat å bruke pose, bare lurte om det går ann å lage marengs fra pose, din surpomp:p Anonymous poster hash: 50cca...633
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #8 Skrevet 18. februar 2014 Skal ikke være så jævla lat å bruke pose, bare lurte om det går ann å lage marengs fra pose, din surpomp:p Anonymous poster hash: 50cca...633 Surpromp sjæl! Anonymous poster hash: 51bef...cfc
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #9 Skrevet 18. februar 2014 Garantert tom for kake etter jeg serverer pavlova av posemarengsen, flaut, men sant. Anonymous poster hash: 60d41...32a
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #10 Skrevet 18. februar 2014 Dette er ikke et forum for psykisk ustabile les:surpomper....Kan damen få lov å spørre om et bake-spørsmål uten å bli hetset? Anonymous poster hash: 50cca...633
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #11 Skrevet 18. februar 2014 Bruker den ofte, får bare gode tilbakemeldinger. Jeg steker den litt kortere enn det som står på posen Anonymous poster hash: 56e3f...c24
SnillJente123 Skrevet 4. oktober 2019 #12 Skrevet 4. oktober 2019 På 18.2.2014 den 20.27, Anonym bruker skrev: Skal ikke være så jævla lat å bruke pose, bare lurte om det går ann å lage marengs fra pose, din surpomp:p Anonymous poster hash: 50cca...633 Ikke vær så frekk da! De har kansje andre ting å gjøre
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2019 #13 Skrevet 4. oktober 2019 Funker fint. Brukt den mye. Anonymkode: 7301e...1a8
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2019 #14 Skrevet 4. oktober 2019 Jeg lager selv, og bruker eggeplommene til å lage vaniljekremen. Det blir utrolig godt. Enkelt og raskt å lage er det også. men både min mor og tante lager Toro marengs og bruker kartong med vaniljekrem. De mener det smaker helt greit, jeg synes det er for søtt, kunstig og mangler «ekte» smaker. Anonymkode: c06f5...7ec
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2019 #15 Skrevet 4. oktober 2019 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg lager selv, og bruker eggeplommene til å lage vaniljekremen. Det blir utrolig godt. Enkelt og raskt å lage er det også. men både min mor og tante lager Toro marengs og bruker kartong med vaniljekrem. De mener det smaker helt greit, jeg synes det er for søtt, kunstig og mangler «ekte» smaker. Anonymkode: c06f5...7ec Tråden er 5 år gammel Anonymkode: 3c9b4...d34
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2019 #16 Skrevet 4. oktober 2019 Har prøvd den én gang. Aldri mer. Anonymkode: d224c...a55
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2019 #17 Skrevet 4. oktober 2019 På 18.2.2014 den 20.27, Anonym bruker skrev: Skal ikke være så jævla lat å bruke pose, bare lurte om det går ann å lage marengs fra pose, din surpomp:p Anonymous poster hash: 50cca...633 🤣🤣 Anonymkode: 0a1e1...f6a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå