Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #1 Skrevet 18. februar 2014 Hobbykokken slår til igjen. Det hender jeg får det til, men langt ifra alltid. Nå skal jeg prøve meg på fiskegrateng. Jeg trodde jo det var veldig enkelt, hvit saus som iblandes kokt fiskefilet, makaroni, gulrøtter og litt krydder. Nå ser jeg at flere oppskrifter har eggehviter og eggeplommer. Ok, så er det litt mer avansert enn jeg trodde. Hvorfor egg? Hva er trikset ditt for å få god hjemmelaget fiskegrateng? Anonymous poster hash: a81e0...b65
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #2 Skrevet 18. februar 2014 Hobbykokken slår til igjen. Det hender jeg får det til, men langt ifra alltid. Nå skal jeg prøve meg på fiskegrateng. Jeg trodde jo det var veldig enkelt, hvit saus som iblandes kokt fiskefilet, makaroni, gulrøtter og litt krydder. Nå ser jeg at flere oppskrifter har eggehviter og eggeplommer. Ok, så er det litt mer avansert enn jeg trodde. Hvorfor egg? Hva er trikset ditt for å få god hjemmelaget fiskegrateng? Anonymous poster hash: a81e0...b65 Egg gjør den luftigere. Og det er ikke avansert. Visp inn eggeplommene i den hvite sausen(den må være litt avkjølt). Bland så i fisk, makaroni, krydder(gulrot bruker ikke jeg ha oppi) og deretter vender du inn stivpisket eggehvite. Litt mer jobb, men jeg syns det gjør en forskjell med egg i. Anonymous poster hash: 3188a...360
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #3 Skrevet 18. februar 2014 Ok, takk, da prøver jeg det. Anonymous poster hash: a81e0...b65
MammaMø84 Skrevet 18. februar 2014 #4 Skrevet 18. februar 2014 Eg bruker bare ha hele egga i sausen blir like luftig da og bruker 3-4 egg alt etter hvor mye saus
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #5 Skrevet 18. februar 2014 Google Hellstrøms fiskegrateng. Den er veldig god. Anonymous poster hash: c29f7...f14
gale damen Skrevet 18. februar 2014 #6 Skrevet 18. februar 2014 http://www.kosesei.no/fiskegrateng/ Eggehvitene piskes separat for å få luftigere grateng. Det er fremdeles veldig enkelt :-)
BellaSuz Skrevet 18. februar 2014 #7 Skrevet 18. februar 2014 Google Hellstrøms fiskegrateng. Den er veldig god. Anonymous poster hash: c29f7...f14 Trodde jeg hadde smakt verdens beste fiskegrateng jeg, inntil jeg lagde Hellstrøm sin, den er ubetalelig synes jeg! Knallgod!
Anonym bruker Skrevet 18. februar 2014 #8 Skrevet 18. februar 2014 Kan hende jeg lager Helstrøm sin neste gang. Fiskegratengen ble god, men veldig tørr, også jeg som var redd den var for tynn, hi hi. Anonymous poster hash: a81e0...b65
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå