Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #1 Del Skrevet 16. februar 2014 Vi har "altid" hatt hjemmelaget pizza hjemme på søndag. Min mor har laget deig, braset kjøttdeig, og brukt toro pizzafyll på pose. Knallgod pizza. Jeg bruker ikke posefyll, men kyllingkjøttdeig, tomatpurre, løk, gulerot, hvitløk, og paprika. Hvordan gjør du det? Anonymous poster hash: 0f99f...2fa Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mamma_til_verdens_beste Skrevet 16. februar 2014 #2 Del Skrevet 16. februar 2014 Jeg er ikke så veldig glad i pizza jeg da.. Men samboer'n bruker sånn glass med pizzasaus, der er det tomat, løk, div. krydder i alle fall.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127416 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #3 Del Skrevet 16. februar 2014 Bruker tori pizzafyll med løk og paprika Anonymous poster hash: 645e1...41b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127431 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #4 Del Skrevet 16. februar 2014 Bruker dolmio pastasaus med ekstra hvitløk. Kjøttdeig eller skinke og diverse grønnsaker i tillegg. Anonymous poster hash: 97cae...f33 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #5 Del Skrevet 16. februar 2014 Vi lager bunnen selv og fylley selv. Vi lager en til ungene med skinke. Ketchup, skinke, krydder, purre og ost. (Jeg tåler ikke tomater, men overraskende nok kan jeg spise idun ketshup så blir bare den. Så bruker den slik at jeg kan spise den også. ) Vi lager også med kjøttdeig. Steker kjøttdeig med hvitløk og løk. Når den er nesten ferdig stekt har vi i paprika. (Noen vil ha mais andre minimais, så noen ganger har vi det i. Noen liker også ananas. Så kommr litt ann på hvem som er hjemme hva som kommer på) ketshup, sennep (Bergby søt) krydder blandes inn slik at det blir en saus. Dette får puttre litt før det havner på pizzaen. Ungene har fått seg en favoritt, en merkelig pizza faktisk. Når vi har hatt en pastasaus og har rester brukerr vi dette på pizza. Steker 2pk bacon, blander inn en boks skinke som er kuttet opp sammen med endel purre. Dette freses litt før en putt rømme balndes inn sammen med litt sukker (for at den ikke skal skille seg) vil en ha mer saus har en mer rømme ellerr fløte i. Dette bruker vi til pasta, men en av ungene ville prøve det som pizzafyll, så da gjorde vi det. Faktisk overraskende godt. Tror vi har gjort noe lignende med kylling også. Anonymous poster hash: fcf8a...01c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127529 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jippipippi Skrevet 16. februar 2014 #6 Del Skrevet 16. februar 2014 Tomatsaus lager jeg ca slik: hermetiske tomater, noen friske tomater, løk, hvitløk, salt, pepper og basilikum. Koker en stund, moser med stavmikser. Fyll og bunn varierer veldig Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127572 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #7 Del Skrevet 16. februar 2014 Toooorooo pizzafyll! Alltid! Syns den er knallgod! Vi prøver oss på nye varianter, altså helt hjemmelaget til tider, men faller alltid tilbake til toro. Vi har hjemmelaget bunn og har på ekstra fyll som mais, mer løk, paprika, av og til pepperoni, annanas, osv. Anonymous poster hash: db085...278 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
moota m storebror&lillebror Skrevet 16. februar 2014 #8 Del Skrevet 16. februar 2014 Vi har alltid hjemmelaget. Bruner karbonadedeig, har på masse krydder. Kanel, grillkrydder, peppermix, oregano, chilipulver og hvitløk. Skruer av platen, har på ketchup, melk og mel. Koker opp og lar det surre. Så blir det kjøttdeigsaus som en har rett oppå pizzabunnen. Har som regel i forstekt bacon om mannen er hjemme. Oppå dette har vi det vi ønsker. Pølser, ananas, mais, makaroni. Og ost på toppen, gjerne litt mer oregano Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skjotta Skrevet 16. februar 2014 #9 Del Skrevet 16. februar 2014 jeg baker bunn (bruker litt krydder og god olje i bunnen) og topper med litt forskjellig egentlig. noen ganger bruker jeg pizzafyll fra toro, noen ganger lager jeg kjøttboller med masse hvitløk og snacks i, noen ganger bruker jeg kylling (og pesto.... nam nam nam)og jeg kan bacon, løk og champignon på alle pizzaer. ost på toppen, pizzasaus på bunnen (akkurat nå har jeg litt dilla på den der ferdig på boks fra "nå") og inn i varm ovn. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lioness* Skrevet 16. februar 2014 #10 Del Skrevet 16. februar 2014 (endret) Alltid hjemmelaget saus. Enkelt: Surre en liten revet gulrot, evt. noen biter sellerirot, ett fedd hvitløk og en halv til en løk i panne, ha over to-tre bokser hermetiske tomater. Litt salt og pepper. La surre en god stund, gjerne en halvtime, det gir en fyldigere smak på tomatene. Ha i litt sukker (teskje?) for å balansere ut syren i tomatene. Kan gjerne kjøres i blender for en helt smooth saus, men ikke nødvendig. Kan smakes til med litt fersk eller tørket oregano eller timian - eller kanskje basilikum. Og gjerne en skvett balsamicoeddik. Eller noen rødvinsskvetter. Ha på bunnen, ha fyll oppå (eller ha brunet kjøttdeig i sausen), og topp med ost. NAM Endret 16. februar 2014 av lioness* Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #11 Del Skrevet 16. februar 2014 Jeg lager nesten lik pizzasaus som #6 over her: 1 pk hermetiske tomater, en halv løk, en/to hvitløksbåter, en dæsj oregano og en liten dæsj sukker (ellers blir det for "surt"). Kjører ti sek med stavmikser - ferdig! Brukte toro eller glass-sauser før, men dette går faktisk fortere! Barna, som elsket kjøpepizza, vil nå bare ha denne varianten! Bunn - saus - røkt kjøttpølse og ost! Vi bruker den også som saus til spaghetti og til stekte kyllingbiter med ris. Passer kjempegodt til taco og som dip også! Anonymous poster hash: 5f46f...892 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2014 #12 Del Skrevet 16. februar 2014 Mye god fyll her!! Men ser at veldig få bruker gulerot...... Jeg bruker faktisk ganske mye gulerot, 2 små eller 1 svær, skjører de opp i små tærninger. Anonymous poster hash: 0f99f...2fa Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144120786-hjemmelaget-pizza-fyll-fra-pose-eller-hjemmelaget/#findComment-146127827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå