Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #1 Skrevet 9. februar 2014 Jeg pleier alltid å bake kaken på kvelden, og ha på geleen neste morgen. Da står den jo i 10-12 timer. Men må den stå så lenge? Anonymous poster hash: 93b21...6dc
PrinsesseHengepupp Skrevet 9. februar 2014 #2 Skrevet 9. februar 2014 Tror jeg har fått greit resultat etter bare ettpar timer på kjøling, men det avhenger nok litt av oppskrift og ikke minst tykkelsen på ostefyllet.
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #4 Skrevet 9. februar 2014 Jeg pleier å legge geleen i bunnen, lar den stivne et par timer i kjøleskap, så heller jeg på ostemassen og når den har stivnet etter noen timer, så legger jeg på bunnen, enten det er kjekstbunn eller kakebunn. Så legger jeg formen noen sekunder i varmt vann og kvelver kaken på kakefat, slik at den kommer rette veien. Man kan halvere vannet på gelen også, da stivner den fortere Anonymous poster hash: 0b2ce...22a
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #5 Skrevet 9. februar 2014 Jeg lager ostefyllet med en boks rømme, 250 g smørost, krem av en pakke fløte, 100g melis og en pakke gele med halvparten av vannmengden. Ligner det på din? Hadde vært så fint med ostekake til dessert etter middag i kveld Anonymous poster hash: 93b21...6dc
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #6 Skrevet 9. februar 2014 et par , tre timer burde holde, kan putte den i frysa også så den får en rask nedkjøling.... men du #4... blir ikke kjeksbunnen veldig løs, siden du ikke kan trykke så hardt ned mot ostefyllet ? virket litt tungvint også, spør du meg..... Anonymous poster hash: 93120...498
beibilykke Skrevet 9. februar 2014 #7 Skrevet 9. februar 2014 til den er stiv. og pass på at geleen er kald før du heller den på så den ikke smelter ostekremen!
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #8 Skrevet 9. februar 2014 Jeg pleier å la den stå i 3-4 timer. Somregel baker jeg kaken på ettermiddagen (5-6 tiden) også har jeg på gelefyllet rett før jeg legger meg i 10-tiden Anonymous poster hash: f2960...0b1
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #9 Skrevet 9. februar 2014 Jeg har på geleen med en gang. Men da har geleen stått i noen timer å blitt litt stiv Anonymous poster hash: 21510...a8d
Gjest cd0da Skrevet 9. februar 2014 #10 Skrevet 9. februar 2014 Hvis jeg har dårlig tid så lager jeg plass i fryseren til den hvor den står i 30-60 minutter og da er den såpass stiv at jeg kan legge på gelelokket
Anonym bruker Skrevet 9. februar 2014 #11 Skrevet 9. februar 2014 Jeg lager ostefyllet med en boks rømme, 250 g smørost, krem av en pakke fløte, 100g melis og en pakke gele med halvparten av vannmengden. Ligner det på din? Hadde vært så fint med ostekake til dessert etter middag i kveld Anonymous poster hash: 93b21...6dc Jeg bruker den oppskriften . Men lager i tillegg et rødt gelelokk til kaken Anonymous poster hash: 0b2ce...22a
Gjest lemon-aid Skrevet 9. februar 2014 #12 Skrevet 9. februar 2014 Jeg pleier alltid å la fyllet stå i kjøleskap i minst 5 timer!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå