Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #1 Skrevet 27. januar 2014 Skal bruke det til cookies. Hvordan gjøre sukkeret vanlig igjen? Anonymous poster hash: 64d3d...231
Trimsi Skrevet 27. januar 2014 #2 Skrevet 27. januar 2014 Vi pleier å legge en brødbit sammen med sukkeret, og tette igjen, funker veldig bra
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #3 Skrevet 27. januar 2014 Neste gang, legg det i en luftett boks Anonymous poster hash: 483f0...52c
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #4 Skrevet 27. januar 2014 Vi pleier å legge en brødbit sammen med sukkeret, og tette igjen, funker veldig bra Vått brød da eller? Skal legge det i kjøleskapet neste gang ja :-) Anonymous poster hash: 64d3d...231
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #5 Skrevet 27. januar 2014 Hei! Brunt sukker tørker før eller siden. Om du legger en bit helt vanlig brød og lar det stå over natten vil det bli bra igjen. Vil tørke igjen etter en stund, men da er det bare å putte en ny bit brød. Anonymous poster hash: e5cb0...6f5
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #6 Skrevet 27. januar 2014 Tørker ikke hvis det ligger i kjøleskapet Anonymous poster hash: e4b04...73b
girasol Skrevet 27. januar 2014 #7 Skrevet 27. januar 2014 Tett boks i kjøleskapet - da holder det til posen er tom Men tror ikke det blir mykt igjen om det først har blitt hardt
Gjest ronja røverdatter Skrevet 27. januar 2014 #8 Skrevet 27. januar 2014 Pleier bare å dunke av en bit jeg.
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #9 Skrevet 27. januar 2014 Det fungerer å tilsette litt (og da mener jeg LITT) vann. Anonymous poster hash: 75463...d18
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2014 #10 Skrevet 27. januar 2014 3 stk store marsmellows.. Legg sukker i en ny pose eller i en boks, legg marsmellows øverst, og la det stå til du skal bruke det, og la de bli liggende sammen med sukkeret Anonymous poster hash: 63c3f...9a0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå