Gå til innhold

Brunt sukker er blitt hardt. Hvordan gjøre det mykt ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal bruke det til cookies. Hvordan gjøre sukkeret vanlig igjen?

 

Anonymous poster hash: 64d3d...231

Fortsetter under...

Skrevet

Vi pleier å legge en brødbit sammen med sukkeret, og tette igjen, funker veldig bra :)

Skrevet

Neste gang, legg det i en luftett boks

 

Anonymous poster hash: 483f0...52c

Skrevet

Vi pleier å legge en brødbit sammen med sukkeret, og tette igjen, funker veldig bra :)

Vått brød da eller?

Skal legge det i kjøleskapet neste gang ja :-)

 

Anonymous poster hash: 64d3d...231

Skrevet

Hei! Brunt sukker tørker før eller siden. Om du legger en bit helt vanlig brød og lar det stå over natten vil det bli bra igjen. Vil tørke igjen etter en stund, men da er det bare å putte en ny bit brød.

 

Anonymous poster hash: e5cb0...6f5

Skrevet

Tørker ikke hvis det ligger i kjøleskapet :)



Anonymous poster hash: e4b04...73b

Annonse

Skrevet

Tett boks i kjøleskapet - da holder det til posen er tom :D Men tror ikke det blir mykt igjen om det først har blitt hardt

Gjest ronja røverdatter
Skrevet

Pleier bare å dunke av en bit jeg.  

Skrevet

Det fungerer å tilsette litt (og da mener jeg LITT) vann.



Anonymous poster hash: 75463...d18
Skrevet

3 stk store marsmellows.. Legg sukker i en ny pose eller i en boks, legg marsmellows øverst, og la det stå til du skal bruke det, og la de bli liggende sammen med sukkeret :)



Anonymous poster hash: 63c3f...9a0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...