Anonym bruker Skrevet 23. januar 2014 #1 Skrevet 23. januar 2014 Noe som spisser smaken? En hemmelig ingrediens? Og helst bør suppa være uten mye løk, mon tro det blir bra? Anonymous poster hash: ff40c...2d6
Daquiry Skrevet 23. januar 2014 #2 Skrevet 23. januar 2014 jeg fikk et tips om å grille paprika, ta av skallet og mose dem. Det skulle gjøre suppen knall god
Turtelduen Skrevet 23. januar 2014 #3 Skrevet 23. januar 2014 4 porsoner: 1 løk 1 hvitløkbåt Surrer i litt olje Ha i: 2 gulrøtter, i skiver 12 klasetomater i båter (Trenger ikke fjerne skallet) 0,25 ts kajennepepper En pakke hermetiske tomater 8 dl kyllingkraft (Fond) 1 ts oregano 1 knivspiss kanel (Ikke for mye) La koke i 30 min Kjør stavmikser for å få bitene ut og smak til med litt honning, salt og pepper. Pynt med litt frisk basilikum (trengs jo ikke) Denne er super god!
Turtelduen Skrevet 23. januar 2014 #4 Skrevet 23. januar 2014 Og veldig lite kalorier Null fløte syns jeg og er digg å vite
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2014 #5 Skrevet 23. januar 2014 Løk og hvitløk gir knallgod smak. Mine barn "liker" ikke løk når de ser den, moset i tomatsuppe hiver de lett innpå 2 porsner. Paprika i gir en god sødme på suppen. En 1 ts sukker til slutt for å runde av smaken. Anonymous poster hash: 8bf3d...ad0
Tordensky Skrevet 23. januar 2014 #6 Skrevet 23. januar 2014 Bruker en sjalottløk, mild og god. Prøv med 50-50 hermetiske tomater og hermetiske cherrytomater. Litt balsamico sammen med løken er godt. Og røde linser!
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2014 #7 Skrevet 23. januar 2014 Mmmm mange gode tips. Takk! Hi Anonymous poster hash: ff40c...2d6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå