Anonym bruker Skrevet 22. januar 2014 #1 Skrevet 22. januar 2014 Pleier alltid å lage en ukesmeny slik at det ikke bare blir handlet inn tull når jeg er på butikken. Men nå er jeg matlei og helt blank på hva jeg kan lage. I tillegg har jeg en kresen 3-åring. Har dere noen gode forslag? Anonymous poster hash: 9f25e...b74
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2014 #2 Skrevet 22. januar 2014 Denne formen er kjempegod , og ungene elsker den : Kutt opp poteter (7-8) i pommes frites biter Kok disse lett ( de skal være litt harde) Stek kjøttdeig (3-400 g) Hakk opp en liten løk og stek den litt sammen med kjøtteigen Ha i to ss margarin, og tilsett to finhakkede champignoner Ha i ca 1 ts salt og 1 ts pepper Bland kjøttdeigblandingen i ei ildfast form sammen med potetstrimlene Press en fedd hvitløk overalt Bland en kremfløte sammen med 2 ss hvetemel og hell jevnt over alt i formen. Strø på litt revet ost. Stek midt i ovnen på 220 grader, og stek til osten på toppen er gyllen. Ca 15-20 minutt. Ta formen ut og la den hvile på kjøkkenbenken i ca 10-15 min. Server en frisk ruccolasalat med minitomater, agurk, eplebiter eller ananasbiter og mais + evt dressing til. En favoritt både hos voksne og barn Anonymous poster hash: 5cc5f...679
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2014 #3 Skrevet 22. januar 2014 Da foreslår jeg at dere veksler mellom to eller tre sunne retter som barnet bør lære seg å spise, for eksempel stekt laks med brokkoli, kokt torsk og gulrøtter og kyllingfilet med salat, gjerne med potet hver dag. Da får treåringen mye trening i noen få smaker og ved å spise såpass ensformig vil sikkert du få lyst på noe annet så du ikke blir så matlei. Anonymous poster hash: 71dcb...b6d
Anonym bruker Skrevet 22. januar 2014 #4 Skrevet 22. januar 2014 Seikaker: Jeg kjøper en pakke med 4 frosne fileter fra frysedisken som jeg tiner. Deles deretter opp og legges i food prosessor sammen med en oppkuttet purre, løk, 2 egg, salt, pepper, hvitløkspulver og umami. Dette kjøres i food prosessoren til ønsket konsistens. Når kakene er stekt tar jeg creme fraiche, litt fløte og litt kikkoman i uvasket panne slik at smakene får blandet seg til en god saus. Vi har linsestuing og brokkoli til. Anonymous poster hash: 4e955...194
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå