Anonym bruker Skrevet 21. januar 2014 #2 Skrevet 21. januar 2014 Jepp jepp..........kjører altid på medbrunost i sausen. Det gir det lille ekstra. Anonymous poster hash: 91219...245
jpgs Skrevet 21. januar 2014 #4 Skrevet 21. januar 2014 Toro kjøttkakesaus med brunost, litt kikkoman, litt dijon orginale sennep, mot slutten mat fløtte og sist hvis ønskelig litt lett rømme :-)
Anonym bruker Skrevet 21. januar 2014 #5 Skrevet 21. januar 2014 Toro kjøttkakesaus med brunost, litt kikkoman, litt dijon orginale sennep, mot slutten mat fløtte og sist hvis ønskelig litt lett rømme :-) Hvorfor ikke lage sausen selv når du skal ha så mye i en kjøpe brunsaus? Anonymous poster hash: f6d17...e0f
Tingenes Herre Skrevet 21. januar 2014 #6 Skrevet 21. januar 2014 Lag selv! Mye bedre, og like enkelt.
Fru vims Skrevet 21. januar 2014 #7 Skrevet 21. januar 2014 Ja det er godt. Men mye bedre å lage selv
jpgs Skrevet 21. januar 2014 #8 Skrevet 21. januar 2014 Toro kjøttkakesaus med brunost, litt kikkoman, litt dijon orginale sennep, mot slutten mat fløtte og sist hvis ønskelig litt lett rømme :-) Hvorfor ikke lage sausen selv når du skal ha så mye i en kjøpe brunsaus? Anonymous poster hash: f6d17...e0f Det er mannen min som lager den sausen og det smakker kjempe godt, prøv selv da får du svar ;-)
☆☆☆ Skrevet 21. januar 2014 #9 Skrevet 21. januar 2014 Lagar sausen sjølv, alltid med brunost. Kan ikkje sjå det skal ta kortare tid å lage frå pose.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå