Gå til innhold

Langtidsstekt lammestek


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Altså. Hørte et program på svensk radio om lammestek og lammesmak. Det mange gjør er å forsterke lammesmaken med urter som tradisjonelt hører lam til. De anbefalte å bruke kanel som krydder. Høres egentlig helt "grøt" ut, men har begynt å krydre lam med kanel noe som gir enda bedre lam, faktisk. Har også kanel i lammekjøttdeig til moussaka, og vips så var den greske smaken på plass. Du kan jo prøve:)

Da skal dere ha for iherdig innsats!

Lurer på om jeg noen sinne vil lære meg å like lam ordentlig. Sånn som mange gjør.

Jeg øver og øver, både med lammekjøtt og pinnekjøtt og lammestek og lammekotteletter og lammerull og ja...

Kommer jeg noen gang over det faktum at jeg egentlig ikke liker det selvom jeg spiser det?

Vi hadde jo kjøpt denne steika en gang da (tilbud) og da må man jo spise den? Så vi har spist ca halve. Andre halve går i indisk saus som restemat.. Og jeg liker lam i mange sammenhenger, men som steik blir det litt heftig. ;)

Annonse

 

Hvorfor sa du ikke fra før?

 

Laga den selv altså. Etter alle mulige råd for å få den best mulig. Og den var bra. Men sauete.

 

Ne, jeg mente - du har lammelår og liker det ikke, jeg har bare lamme lår og elsker lammelår;) altså skulle du invitert meg og masse rødvin!

 

 

Hvorfor sa du ikke fra før?

 

Laga den selv altså. Etter alle mulige råd for å få den best mulig. Og den var bra. Men sauete.

 

Ne, jeg mente - du har lammelår og liker det ikke, jeg har bare lamme lår og elsker lammelår;) altså skulle du invitert meg og masse rødvin!

 

Åh, tjukk i huet. Ja Helt klart. Burde ha tenkt på det. Lam i posten er kanskje ikke så stas?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...