Mammaaaaaa Skrevet 19. januar 2014 #1 Skrevet 19. januar 2014 Kan jeg bruke noe annet? Rømme? Melk? Jada.. Vet det er en kjip søndagsmiddag, men ikke tenk på det, skal ha is to dessert
lilyblue Skrevet 19. januar 2014 #2 Skrevet 19. januar 2014 Melk funker Så sant det ikke er skummet da
Mammaaaaaa Skrevet 19. januar 2014 Forfatter #3 Skrevet 19. januar 2014 Melk funker Så sant det ikke er skummet da Har lettmelk! Funker det? Takk for tips!
lilyblue Skrevet 19. januar 2014 #4 Skrevet 19. januar 2014 Absolutt. Det har jeg brukt mange ganger God middag!
Anonym bruker Skrevet 19. januar 2014 #5 Skrevet 19. januar 2014 Rømme er faktisk det beste! Blir ikke så søt og "kvalmende" smak av det, som av fløte. Gå for rømmen du Anonymous poster hash: 05da7...583
Anonym bruker Skrevet 19. januar 2014 #6 Skrevet 19. januar 2014 bruker av og til en oppskrift hvor man bruker pastavann og fettet fra baconet. søk på nett. den er ihvertfall populær her i huset. Anonymous poster hash: 1f92e...ed4
moota m storebror&lillebror Skrevet 19. januar 2014 #7 Skrevet 19. januar 2014 Du kan jo ha oppi litt ost, enten det er skivet eller smøreost. Setter god smak Ellers går melk helt fint
Petetatismos Skrevet 19. januar 2014 #8 Skrevet 19. januar 2014 Det er vel ikke matfløte i ekte pasta carbonara? Eller er det jeg som har misforstått noe?
Mammaaaaaa Skrevet 19. januar 2014 Forfatter #9 Skrevet 19. januar 2014 Fant en oppskrift det ikke skulle være matfløte i! Kun pasta, bacon og egg! Supergodt!
Tante Gustava Skrevet 19. januar 2014 #10 Skrevet 19. januar 2014 Vi bruker denne http://www.klikk.no/mat/spise/article454494.ece. Fantastisk god, og utrolig lettvint?
Steget Skrevet 19. januar 2014 #11 Skrevet 19. januar 2014 vi pleier å bruke creme fraiche. det blir veldig bra!
Anonym bruker Skrevet 19. januar 2014 #12 Skrevet 19. januar 2014 Har italienske venner og de bruker ikke fløte i carbonaraen sin.Rekner med at de vet hva de holder på med de bruker kun egg, bacon og parmesan Anonymous poster hash: 8af9a...0be
Mammaaaaaa Skrevet 19. januar 2014 Forfatter #13 Skrevet 19. januar 2014 Har italienske venner og de bruker ikke fløte i carbonaraen sin.Rekner med at de vet hva de holder på med de bruker kun egg, bacon og parmesan Anonymous poster hash: 8af9a...0be Hihi rekner med de har peiling ja!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå