Gå til innhold

Koke kraft til saus - rødvin..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage en god saus, og pleier (når jeg ikke har ordentlig kraft liggende) å koke buljong sammen med løk, gulrot og hvitløk for å få en god base for sausen..

 

Kan jeg ha littegranne rødvin i denne kraften og la det koke med noen minutter?

 

Eller er det bedre å ha i rødvinen etter jeg har laget selve sausen ( smør og melblanding som røres ut med kraften)?

 

Anonymous poster hash: 9d707...c93

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Eg pleier å koke inn rødvin med løk, og så ha over kraft/buljong og andre smakstilsetningrr.

Skrevet

Ha rødvinen i mens du koker. Vin i saus skal alltid ha et oppkok, hvis ikke risikerer du å få en bitter smak på sausen.



Anonymous poster hash: 70509...a5b
Skrevet

Jeg helte bare oppi en skvett mens det stod og kokte.. og det ble veldig bra saus! :)

 

Anonymous poster hash: 9d707...c93

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...