Anonym bruker Skrevet 19. januar 2014 #1 Skrevet 19. januar 2014 Jeg skal lage en god saus, og pleier (når jeg ikke har ordentlig kraft liggende) å koke buljong sammen med løk, gulrot og hvitløk for å få en god base for sausen.. Kan jeg ha littegranne rødvin i denne kraften og la det koke med noen minutter? Eller er det bedre å ha i rødvinen etter jeg har laget selve sausen ( smør og melblanding som røres ut med kraften)? Anonymous poster hash: 9d707...c93
smet Skrevet 19. januar 2014 #3 Skrevet 19. januar 2014 Eg pleier å koke inn rødvin med løk, og så ha over kraft/buljong og andre smakstilsetningrr.
Anonym bruker Skrevet 19. januar 2014 #4 Skrevet 19. januar 2014 Ha rødvinen i mens du koker. Vin i saus skal alltid ha et oppkok, hvis ikke risikerer du å få en bitter smak på sausen. Anonymous poster hash: 70509...a5b
Anonym bruker Skrevet 19. januar 2014 #5 Skrevet 19. januar 2014 Jeg helte bare oppi en skvett mens det stod og kokte.. og det ble veldig bra saus! Anonymous poster hash: 9d707...c93
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå