Gå til innhold

Bør pavlova kake lages samme dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

.

 

Anonymous poster hash: 59fea...fd4

Skrevet

nei, dagen før. du lar pavlovaen stå i ovnen over natten. (du skrur av ovnen når den er ferdig, men lar den stå der over natta). kremen og bær legger du på rett før servering :)



Anonymous poster hash: 19ab9...29c
Skrevet

Du kan fint lage bunnen og fyllet dagen i forveien. Men ikke legg kremen/vaniljekremen på kaken  før rett før servering.



Anonymous poster hash: 8d86d...eef
Skrevet

Bunnen kan fint lages dagen før, men ville ventet med krem og bær til selve dagen. Om du lager bunnen i forveien oppbevar den tørt (ikke i plast) i romtempratur.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...