Anonym bruker Skrevet 17. januar 2014 #1 Skrevet 17. januar 2014 . Anonymous poster hash: 59fea...fd4
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2014 #2 Skrevet 17. januar 2014 nei, dagen før. du lar pavlovaen stå i ovnen over natten. (du skrur av ovnen når den er ferdig, men lar den stå der over natta). kremen og bær legger du på rett før servering Anonymous poster hash: 19ab9...29c
Anonym bruker Skrevet 17. januar 2014 #3 Skrevet 17. januar 2014 Du kan fint lage bunnen og fyllet dagen i forveien. Men ikke legg kremen/vaniljekremen på kaken før rett før servering. Anonymous poster hash: 8d86d...eef
Light of my life Skrevet 17. januar 2014 #4 Skrevet 17. januar 2014 Bunnen kan fint lages dagen før, men ville ventet med krem og bær til selve dagen. Om du lager bunnen i forveien oppbevar den tørt (ikke i plast) i romtempratur.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå