Gå til innhold

Hva synes dere er best på is o.l, varm el kald bærsaus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Til dessert på nyttårsaften fikk vi servert krumkake formet som en liten skål med krem og skikkelig varm skogsbærsaus. Det ble mye skryt, nydelig dessert. Men det syntes ikke jeg. Kremen smeltet og kaken ble myk. Ble jo bare gørr. Og i helgen ble det servert hjemmelaget vaniljeis med rykende varm bringebærsaus. Det så ut som når ungene rører sammen riskrem og saus på julaften.



Anonymous poster hash: 110f6...02d
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vil gjerne ha den varm. Men ikke så varm at jeg ikke kan spise den uten å brenne meg.

 

Får en dessert når vi er i Kroatia som er kjempegod! Det er lunka pannekaker, med krem og vaniljeis i. Oppå her er varme bringebær. Det er såå utrolig godt! Altfor godt :D

Skrevet

Syns det er veldig godt med varm saus, men er enig i at det ikke alltid er like delikat ;-)

Skrevet

Varm saus smaker best. Nam nam!

Skrevet

Varm.

 

Anonymous poster hash: 082db...f51

Skrevet

Varm eller romtemperert. Ikke kald :)

Skrevet

Ja, romtemperert kan jeg gå for, men ikke så varm at alt bare blir gøsj



Anonymous poster hash: 110f6...02d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...