Anonym bruker Skrevet 14. januar 2014 #1 Skrevet 14. januar 2014 Skal spises av gjester fra 2 til 70 år, blir mange så hadde håpet på en rett som er glutenfri (1 gjest) og som passer til alle aldre, praktisk om alle spiser det samme. Kakene er greit, der har jeg to glutenfrie varianter. Anonymous poster hash: c804b...e57
yogajente Skrevet 14. januar 2014 #2 Skrevet 14. januar 2014 Middag eller lunsj? Grillet kylling med salat og aioli :-) bare pass på at krydderet på kyllingen er glutenfritt. Eller hjemmelaget stroganoff: stek storfekjøtt, sopp og løk. Ha i en del sennep og to deler tomatpuré. Spe med melk/fløte, og kok til ønsket tykkelse. Smak til med salt og pepper. Ha ris, salat eller brokkoli til. Den er rågod! Hmm, må lage til helga ja :-D
Anonym bruker Skrevet 14. januar 2014 #3 Skrevet 14. januar 2014 Så lenge ingen sauser er laget med meljevning eller ting inneholder brødrasp kommer man langt med vanlig mat. Anonymous poster hash: 92586...b51
Anonym bruker Skrevet 14. januar 2014 #4 Skrevet 14. januar 2014 Supper med grønnsaker og rene råvarer. Salater, wok, helstekt fisk med noe tilbehør, sushi, pizza( finnes jo ferdige glutenfri bunn for de aktuelle gjestene som ikke kan ha gluten.) Risotto, viltgryta til toro( Rondane viltgryte) karbonadesmørbrød med glutenfritt brød( semper toasty er bra brød syntes jeg) fiskegryte, poteter i alle mulige varianter med noe inntil, taco, gryteretter som du lager selv eller Toro sin ferdige som heter Spansk gryte( grei nok den) lapskaus:) Mye god mat finnes, Hilsen en med cøliaki;) Anonymous poster hash: 451d5...9fd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå