Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #1 Skrevet 11. januar 2014 Nå er de helt tint. .... kjøpte de igår og de ble glemt. De er helt ødelagt de nå eller....? Anonymous poster hash: 6d053...ff7
LeTwinsA Skrevet 11. januar 2014 #2 Skrevet 11. januar 2014 Du bør nok marinere dem og spise de i dag eller imorgen. Tror ikke du bør fryse dem igjen nå. Men de er ikke ødelagt om de lå på benken feks..
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #3 Skrevet 11. januar 2014 Marinere og steke 2.2 Kg kylling klubber. . Hehe shit. De lå på benken hele natta og la de nå i kjøleskapet. Men.. søren altså. Anonymous poster hash: 6d053...ff7
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #5 Skrevet 11. januar 2014 Ja, du må steke dem i dag. Spise kylling i dag og i morgen og i matpakker hele neste uke. Anonymous poster hash: 72e75...628
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #6 Skrevet 11. januar 2014 Da inviterer du venner på kyllingklubber i morgen Vi hadde kyllingklubber til middag i går, med pommes frites til mann og barn og en deilig salat til meg. Nam nam Anonymous poster hash: 46ff7...b5b
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #7 Skrevet 11. januar 2014 Slapp av. De kan fryses etter at de er stekt også. Anonymous poster hash: 427af...5fc
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #8 Skrevet 11. januar 2014 Stek alt i dag, så fryser du det dere ikke spiser. Enkel middag en annen dag Anonymous poster hash: ac274...8a7
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2014 #9 Skrevet 11. januar 2014 Takk for gode råd. will do!! Anonymous poster hash: 6d053...ff7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå