Gå til innhold

Vått på vått?


Anbefalte innlegg

Gjest Helle_Høygir
Skrevet

Diskusjon på jobb idag:

 

Vått på vått på brødskiva?

 

Altså f.eks smør og syltetøy? Smør og leverpostei? Makrell i tomat og majones? Laksepålegg (sånt smørbart jeg ikke aner hva smaker) med majones? Smør og nugatti?

 

Det ble en interessant diskusjon, så jeg er spent - hva er konsensus?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spiser ikke smør så for meg holder det med kun syltetøy, leverpostei etc. 

Jeg tar gjerne rødbetsalat på leverposteien (vått på vått) Philadephia og lemoncurd er jo god kombo. 

 

For min del kommer det an på hva som kombineres på skiva. Smør og nugatti er jo rett og slett kvalmt

Skrevet

Smør er for å holde "tørt" pålegg fast på brødskiva.

Skrevet

Vått på vått er OK. Bringebærsyltetøy på prim. Generelt er jeg enig i at smør er lim.

Skrevet

Jeg bruker bare smør hvis jeg ikke kan ha på noe annet vått på brødskiva. Og smør under syltetøy er bare tull, det eneste man oppnår da er ekstra mye søl fordi syltetøyet sklir av. (Er faktisk litt irritert på mannen som har innført smør under syltetøy til barna våre). Smør og nugatti er en av favorittene til eldste her, men da må han smøre på brødskiva selv.

Skrevet

Smør på skiva uansett :) kan godt være vått på vått på vått :D

Skrevet

Smør under alt smaker jo best. Men synes i grunnen at smør og nugatti blir som smør på flesk.

 

Smør gjør jo at vått pålegg glir litt av. Men smaken av smør og nyrørt jordbærsyltetøy er verdt sølet! Evt nybakt brød med smør og en skål med nyrørt syltetøy, spist med skje ;)

Skrevet

Bruker ikke mye smør, det er i unntak når jeg raider et nybakt brød... Men som blomstre, om du en gang i tiåret ser meg spise nugatti er det nok smør( og da selvfølgelig ordentlig smør) på. Hmmm salt og søtt!

Skrevet

Bruker ikke mye smør, det er i unntak når jeg raider et nybakt brød... Men som blomstre, om du en gang i tiåret ser meg spise nugatti er det nok smør( og da selvfølgelig ordentlig smør) på. Hmmm salt og søtt!

 

Helt enig, med unntak av smør og nugatti - det er og blir kvalmt. Peanøttsmør derimot, det kan jeg fint ha på nugatti ;)

Gjest xxxxxxxxx1
Skrevet

Jeg elsker smør(dvs ordentlig smør) og bruker det på nesten alt. Smørbart pålegg er nok unntaket, kremost og smør frister ikke så veldig. Bruker selvfølgelig under syltetøy og sjokoladepålegg. :D

Skrevet

Smør og nugatti er nam nam nam :)  og så pleier jeg og ha peanøttsmør og jordbærsylte på brødet :)

Skrevet

 

 

Bruker ikke mye smør, det er i unntak når jeg raider et nybakt brød... Men som blomstre, om du en gang i tiåret ser meg spise nugatti er det nok smør( og da selvfølgelig ordentlig smør) på. Hmmm salt og søtt!

Helt enig, med unntak av smør og nugatti - det er og blir kvalmt. Peanøttsmør derimot, det kan jeg fint ha på nugatti ;)

Mmm, peanøttsmør og nugatti og banan :) i tjukke lag :)

Skrevet

Jeg bruker smør under alt unntatt leverpostei. Men jeg liker saltsmaken fra smøret sammen med feks det søte. 

Skrevet

Har smør på alt. Brød med syltetøy uten smør er jo ikke vått men tørt?!?

Skrevet

Smør under tørt og ikke under nugatti! Majones eller agurk på makrell i tomat

Gjest Helle_Høygir
Skrevet

Konsensus er tydelig: hver og en velger sitt siden alle liker forskjellig :)

Gjest fjernet-medlem-1402
Skrevet

Smør under alt smaker jo best. Men synes i grunnen at smør og nugatti blir som smør på flesk.

 

Smør gjør jo at vått pålegg glir litt av. Men smaken av smør og nyrørt jordbærsyltetøy er verdt sølet! Evt nybakt brød med smør og en skål med nyrørt syltetøy, spist med skje ;)

What she said! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...