Gjest Helle_Høygir Skrevet 10. januar 2014 #1 Skrevet 10. januar 2014 Jeg er jo litt hekta på sitroner om dagen om enn i curds form. Makroner med curd å jada! Vaniljemuffins fylt med curd og så en dæsj topping med en anelse sitron i. Så da burde det ikke være noen sak å mekke sitronmuffins med valmuefrø slik starbucks serverer de? Men nei da og nå er jeg litt snurt egentlig. For jeg hadde jo laget sitronsaftgreie til å pensle oppå for å gjøre de ekstra saftige og jeg hadde laget til en sitronglaze. Og da et det typisk at ting ryker.. For muffinsene ble brune under samtidig som de var akkurat passe rå inni... Mistenker feil forhold mellom vått og tørt - jeg tror det ble for mye vått for da steker ikke ting. Har vært borti det med en foccaccia før fra et rema hefte som fortsatt etter 45 min på 250 grader var rå... Prøver å komme på noe realt sitron bannskap, men det er tomt i hue
Gjest Helle_Høygir Skrevet 10. januar 2014 #3 Skrevet 10. januar 2014 Vet du frk. Nilsen - det der vil jeg ha på visittkortet mitt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå