Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #1 Skrevet 10. januar 2014 Har prøvd sitron og eddik uten hell. Ovnsdøra ble fin da, brukte en natrongrøt som jeg smurte på og vasket av. Anonymous poster hash: 4f496...a39
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #2 Skrevet 10. januar 2014 Damping. Anonymous poster hash: 74a3a...6ff
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #3 Skrevet 10. januar 2014 Du vet at natron er et kjemikalie....? http://www.miljostatus.no/Tema/Kjemikalier/Hva-er-kjemikalier/ (natron er natriumhydrogenkarbonat (http://snl.no/karbonater), dvs en sammensetning av grunnstoff og kjemiske forbindelser). http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1012/thread131656/#post_131656 Sorry, bare måtte, dette er en av mine (mange ) kjepphester. ------------------------- Tilbake til spørsmålet ditt: Damp + sitron eller eddik kan hjelpe, men jeg går ut fra at det var det du prøvde? Anonymous poster hash: 20373...641
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #4 Skrevet 10. januar 2014 Sett på full guffe og la den stå i en evighet. Da brenner stort sett alt opp. Bare pass på ungene, det blir VARMT! Anonymous poster hash: b0870...d53
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #5 Skrevet 10. januar 2014 Ha vann i langpanneform og sett inni ovn på full guffe. Damp vil få maten til å løsne:) bruker dette trikset i micron å det funker som bare det! Anonymous poster hash: e3377...e1a
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #6 Skrevet 10. januar 2014 Trekk ut kontakten og gå over med dampvasker? Anonymous poster hash: 95984...633
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå