Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #1 Skrevet 10. januar 2014 Har brød i ovnen som snart har stått på 200 grader i 1 time. Hvordan får jeg de brunere på toppen? Varmere ovn eller lengre steketid? Takk for svar! Anonymous poster hash: e4b86...bf2
amandine Skrevet 10. januar 2014 #2 Skrevet 10. januar 2014 Litt varmere ovn og litt lenger steketid? Mine brød pleier å stå en time omtrent ved 225 grader. Jeg pleier å ha dem nederst i ovnen.
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #3 Skrevet 10. januar 2014 Litt varmere ovn og litt lenger steketid? Mine brød pleier å stå en time omtrent ved 225 grader. Jeg pleier å ha dem nederst i ovnen. ok.skal skru opp varmen litt,takk for svar! HI Anonymous poster hash: e4b86...bf2
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #4 Skrevet 10. januar 2014 Litt varmere ovn og litt lenger steketid? Mine brød pleier å stå en time omtrent ved 225 grader. Jeg pleier å ha dem nederst i ovnen. ok.skal skru opp varmen litt,takk for svar! HI Anonymous poster hash: e4b86...bf2 Sett brødene ett hakk høyere opp i ovnen Anonymous poster hash: e8a64...327
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå