Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #1 Skrevet 10. januar 2014 Deler du de i to eller fire? Anonymous poster hash: ba9e2...f42
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #2 Skrevet 10. januar 2014 Amandine,de er kjempegode! Jeg bruker å koke de først(ikke ta av skallet) så deler jeg de i to,har på masse god olivenolje,havsalt og rosmarin,og griller de i ovnen til de er sprø og brun,NAM!! Anonymous poster hash: 11f7a...06c
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #3 Skrevet 10. januar 2014 Hvor lenge koker du de? Blir de ikke litt seige da? Takk for tips:) Anonymous poster hash: ba9e2...f42
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #4 Skrevet 10. januar 2014 Hvor lenge koker du de? Blir de ikke litt seige da? Takk for tips:) Anonymous poster hash: ba9e2...f42 Tja,hvor lenge..helt til de faller av kniven kanskje 10-15 minutter? Anonymous poster hash: 11f7a...06c
Anonym bruker Skrevet 10. januar 2014 #5 Skrevet 10. januar 2014 Jeg syns mandelpotetene blir best. Jeg deler de i fire. Har de i en ildfast form. Har over rapsolje og det krydderet jeg ønsker. Steker de på 200 grader i ca. 35-40 min. Anonymous poster hash: 0e56a...b1d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå