Gå til innhold

kakespørsmål....


Anbefalte innlegg

Skrevet

hei, har et dumt spørsmål tror jeg. Jeg ønsker å dynke en sukkerbunn med bailys, vil da alkoholen dampe bort eller vil den "bli" i kaka? håper noen vet dette... og kan jeg som er gravid spise kake som er dynket på denne måten? :))



Anonymous poster hash: acfd5...dd1
Skrevet

Siden kaka ikke blir stekt, vil ikke alkoholen fordampe og du kan ikke spise den.

 

Anonymous poster hash: 4fc18...635

Skrevet

Alkoholen vil ikke dampe bort så lenge det ikke varmebehandles nei.

 

Anonymous poster hash: 5bf75...872

Skrevet

Alkoholen blir i kaka og du som gravid skal ikke ha alkohol, ville heller brukt sjokolademelk om jeg var deg, det er mange mennesker som ikke blir glad for å bli pådyttet alkohol på den måten...

 

Blir jo det samme som å lage geleshots f.eks, alkoholen forblir i aller høyeste grad i dem også, det er det vel mange som har kjent i sin ungdom ;)

 

Om alkoholen skal fordampe må retten du har det i koke en stund...



Anonymous poster hash: 025ad...de4
Skrevet

Kok først?



Anonymous poster hash: 55890...ca4
Skrevet

takk for svar. jeg tror jeg venter med alkoholen jeg. så tar jeg sjokomelk i stedet:) takk for tips:) jeg elsker sjokomelk:) greit å vite at det ikke damper "av seg selv".



Anonymous poster hash: acfd5...dd1
Skrevet

Det damper bort over tid, men det tar mer enn noen timer. Med mindre du bruker store mengder er det nok likevell ikke noe problem. Sjokolademelk blir ikke det samme.



Anonymous poster hash: 77823...23d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...