Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #1 Skrevet 9. januar 2014 Hva er det med hvitt mel som gjør at noen er alergiske mot det, men ikke mot annet mel? Hva betyr egentlig "hvitt mel" i den sammenhengen? Siktet hvetemel? Rismel? Potetmel? Havremel? Sammalt hvertemel? Anonymous poster hash: c208c...1fa
Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #2 Skrevet 9. januar 2014 Hva er det med hvitt mel som gjør at noen er alergiske mot det, men ikke mot annet mel? Hva betyr egentlig "hvitt mel" i den sammenhengen? Siktet hvetemel? Rismel? Potetmel? Havremel? Sammalt hvertemel? Anonymous poster hash: c208c...1fa Da vil jeg tro at det er hveteallergi de har. Les om det og glutenallergi (cøliaki) i denne linken: http://www.naaf.no/no/subsites/matallergi/Kostrad-ved-allergi/coliaki/ Anonymous poster hash: a07fd...66f
Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #3 Skrevet 9. januar 2014 Hva er det med hvitt mel som gjør at noen er alergiske mot det, men ikke mot annet mel? Hva betyr egentlig "hvitt mel" i den sammenhengen? Siktet hvetemel? Rismel? Potetmel? Havremel? Sammalt hvertemel?Anonymous poster hash: c208c...1fa Da vil jeg tro at det er hveteallergi de har. Les om det og glutenallergi (cøliaki) i denne linken: http://www.naaf.no/no/subsites/matallergi/Kostrad-ved-allergi/coliaki/Anonymous poster hash: a07fd...66f Nei, det kan ikke være hveteallergi eller cøliaki. Hun spiser grovt hvetemel. Anonymous poster hash: c208c...1fa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå