Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #1 Skrevet 9. januar 2014 Har en 600g indrefilet av svin som jeg tenkte å lage til middag. Vi er glad i saus, men lager sjelden svin.Noen tips? Anonymous poster hash: 74c03...c33
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 9. januar 2014 #2 Skrevet 9. januar 2014 Soppsaus: http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kjott/helstekt-svinefilet-med-soppsaus Fløtesaus: Kok ut panna med 1 matfløteHa i 1 rå løk i båter3 fedd hvitløk1/2 rød paprika2 gulerøtter i staverEn liten "dæsj" Calvados (eller med andre ord dame-Cognac...)1 kylling buljong-terningLa sausen koke på svak varme, og tilsett vann dersom den blir for tykk For litt annerledes middag: Appelsinsaus: 16 stk stjerneløk (kan byttes ut med sjalottløk) 6 dl appelsinjuice 2 ss sukker 2 ss balsamicoeddik 4 ts smør Skrell løken, ha den i kjele sammen med appelsinjuice, sukker og eddik. La det koke i ca. 1/2 time til sausen får sirupskonsistens. Rør inn smøret til slutt.
Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #4 Skrevet 9. januar 2014 Rødvinssaus Anonymous poster hash: 080a8...760
Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #5 Skrevet 9. januar 2014 Tusen takk dere Supert at forumet her kan brukes til alt... Anonymous poster hash: 74c03...c33
Anonym bruker Skrevet 9. januar 2014 #6 Skrevet 9. januar 2014 Roquefortsaus er supergodt til svin!! (og veldig enkelt ) Anonymous poster hash: c235f...1f0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå