Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #2 Skrevet 7. januar 2014 Leverpostei Anonymous poster hash: c2ca2...7e5
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #3 Skrevet 7. januar 2014 Leverpostei, smøreost, makrell i tomat, bare smør... Anonymous poster hash: 81958...47e
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #4 Skrevet 7. januar 2014 Vi bruker fruktmos, eller leverpostei 😊 Anonymous poster hash: 9b3e2...592
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #5 Skrevet 7. januar 2014 Prim, sprett - den har ekstra jern. Anonymous poster hash: bfe8d...3b7
jostine Skrevet 7. januar 2014 #6 Skrevet 7. januar 2014 Leste et sted at det ikke er anbefalt å begynne med brødskiver før 7 mnd, det var også for tidlig for vårt barn. Men enig med de andre med leverpostei
LME1001 Skrevet 7. januar 2014 #7 Skrevet 7. januar 2014 Leverpostei, bacon/skinke/reke/magerost, eller søtt pålegg ala banos, prim, hapå, syltetøy osv.
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #8 Skrevet 7. januar 2014 Leste et sted at det ikke er anbefalt å begynne med brødskiver før 7 mnd, det var også for tidlig for vårt barn. Men enig med de andre med leverpostei Det er da veldig individuelt. Min startet da han var 5 mnd. Anonymous poster hash: bfe8d...3b7
Fru vims Skrevet 7. januar 2014 #9 Skrevet 7. januar 2014 Ingen problem å begynne fra 6 måneder Da kan man bruke prim, leverpostei,banan, usaltet snør, og smøre ost. Det ihvertfall det vi har brukt.
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #10 Skrevet 7. januar 2014 Takk for gode tips! Hvilket smør er uten salt? Hi Anonymous poster hash: ddc41...afc
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2014 #11 Skrevet 8. januar 2014 Leverpostei, bacon/skinke/reke/magerost, eller søtt pålegg ala banos, prim, hapå, syltetøy osv. Banos! Nei, da strør du heller sukker på brødskiva. Dumt å venne små barn til så mye søtt. Anonymous poster hash: 9cc2b...8ce
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2014 #13 Skrevet 8. januar 2014 Prim, sprett - den har ekstra jern. Anonymous poster hash: bfe8d...3b7 Og myye sukker? Anonymous poster hash: a5885...070
Gjest Julia1984 Skrevet 8. januar 2014 #14 Skrevet 8. januar 2014 Leverpostei, bacon/skinke/reke/magerost, eller søtt pålegg ala banos, prim, hapå, syltetøy osv. Ville holdt meg unna søtt pålegg jeg da. Ville ikke venne babyen til søtt.
Bustetroll Skrevet 8. januar 2014 #15 Skrevet 8. januar 2014 Min spiste ikke brødskiver før hun var 11 mnd, men fra og med da og fortsatt bruker vi:Mager skinke eller kylling ost, eller andre smøreoster. Sukkerfritt syltetøy, avokado, eller bare tørr brødskive.Kaviar, leverpostei får hun til kvelds av og til når vi skal bade etterpå. Fordi kaviar og leverposten blir smørt på hele kroppen og stoolen.
Cruella De Vil Skrevet 8. januar 2014 #16 Skrevet 8. januar 2014 (endret) Leverpostei, kaviar, makrell i tomat (pass på å ha tynt lag av pålegg på produktene det er salt i). Jernberiket prim er også anbefalt, men det har aldri vi brukt. Veldig praktisk (og sunt) om barna venner seg til å spise disse påleggene, det er veldig greit mat å ha i matpakken også senere. Vi har også hatt suksess med smøreoster, gulost og div. kjøttpålegg, men det er kanskje greiest å starte med ting som kan smøres, man må se litt an barnet. Se ellers http://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/Spedbarn/ for offisielle råd om hva babyene bør spise. Endret 8. januar 2014 av minni75
Elskerhøsten2014 Skrevet 8. januar 2014 #17 Skrevet 8. januar 2014 Jeg brukte Leverpostei,Prim og Gulost,etter råd fra helsesøsteren
Fru vims Skrevet 8. januar 2014 #18 Skrevet 8. januar 2014 Takk for gode tips! Hvilket smør er uten salt? Hi Anonymous poster hash: ddc41...afc Tine meieri smør uten salt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå