Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #1 Skrevet 7. januar 2014 Er helt tom og fullstendig uten inspirasjon etter julens fråtsing. Anonymous poster hash: efa46...ce2
Himmel og hav Skrevet 7. januar 2014 #2 Skrevet 7. januar 2014 Fransk løksuppe. Kan lages ferdig god tid i forveien, varmes og gratineres i boller etter at folk har kommet.
SmellyCat Skrevet 7. januar 2014 #3 Skrevet 7. januar 2014 Fransk løksuppe. Kan lages ferdig god tid i forveien, varmes og gratineres i boller etter at folk har kommet. Har du en god oppskrift? Prøvde meg på løksuppe for noen år siden, og den ble ikke god. Har veldig lyst å prøve igjen
Lilje Sille ♀♀♂ Skrevet 7. januar 2014 #4 Skrevet 7. januar 2014 Kyllingfilet stekt med blåmuggost inni, i langpanne i ovnen. Supergodt, lettvint og litt "ut av boksen". Serveres med salat og ris.
Himmel og hav Skrevet 7. januar 2014 #5 Skrevet 7. januar 2014 Fransk løksuppe. Kan lages ferdig god tid i forveien, varmes og gratineres i boller etter at folk har kommet.Har du en god oppskrift? Prøvde meg på løksuppe for noen år siden, og den ble ikke god. Har veldig lyst å prøve igjen Jeg har egentlig ikke noen oppskrift, men hiver oppi det jeg føler for. Men basisen er omtrent sånn: En gul løk pr. person skjæres i "halvringer" og brunes i litt smør i en gryte. Ha oppi litt finhakket hvitløk, et par laurbærblad og litt tørket timian (om du har fersk så sleng den oppi på slutten i stedet). Ha på vann og oksekraft, eller terninger med klar kjøttsuppe, såpass at det blir en kraftig smak. Om du har en skvett rødvin på ei flaske eller en slump portvin, så kan du ha i det også. Kok til løken er mør og i ferd med å gå i oppløsning. Smak til med salt, pepper, øs i boller og gratiner med en skive godt brød og ost med litt smak i. Husk å ta ut laurbærbladene
SmellyCat Skrevet 7. januar 2014 #6 Skrevet 7. januar 2014 Fransk løksuppe. Kan lages ferdig god tid i forveien, varmes og gratineres i boller etter at folk har kommet.Har du en god oppskrift? Prøvde meg på løksuppe for noen år siden, og den ble ikke god. Har veldig lyst å prøve igjen Jeg har egentlig ikke noen oppskrift, men hiver oppi det jeg føler for. Men basisen er omtrent sånn:En gul løk pr. person skjæres i "halvringer" og brunes i litt smør i en gryte. Ha oppi litt finhakket hvitløk, et par laurbærblad og litt tørket timian (om du har fersk så sleng den oppi på slutten i stedet). Ha på vann og oksekraft, eller terninger med klar kjøttsuppe, såpass at det blir en kraftig smak. Om du har en skvett rødvin på ei flaske eller en slump portvin, så kan du ha i det også. Kok til løken er mør og i ferd med å gå i oppløsning. Smak til med salt, pepper, øs i boller og gratiner med en skive godt brød og ost med litt smak i. Husk å ta ut laurbærbladene Takk Får gi det et nytt forsøk en dag
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #7 Skrevet 7. januar 2014 Flyvende Jakob, men har ikke oppskrifta i hodet. Men inneholder kylling, banan, peanøtter, fløte, og så stopper hukommelsen ;-) men den er digg! Serveres med ris, brød og en deilig salat :-) Anonymous poster hash: 86a93...582
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #9 Skrevet 7. januar 2014 Takk for gode forslag Tar gjerne mot fler Anonymous poster hash: efa46...ce2
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #10 Skrevet 7. januar 2014 Pai, med salat til Anonymous poster hash: 1307b...c68
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #11 Skrevet 7. januar 2014 Mozarella- og seranoskinkesalat! Superenkelt og supergodt. Grønn salat + andre ting man liker å ha i salaten og opptreden seranoskinke og opplever mozarella. Ha Gjerne noen ristede pinjekjerner over. Server med god olivenolje og balsamicoeddik eller balsamicisirup. Og brød. Anonymous poster hash: a039c...7dc
Anonym bruker Skrevet 7. januar 2014 #12 Skrevet 7. januar 2014 Skulle være oppreven... Anonymous poster hash: a039c...7dc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå