Anonym bruker Skrevet 6. januar 2014 #1 Skrevet 6. januar 2014 Når blir bollene best mon tro? Eller må jeg stå opp veldig tidlig torsdag morgen og lage de da? (vet ikke om jeg rekker det...) Anonymous poster hash: 38343...1d4
☆☆☆ Skrevet 6. januar 2014 #2 Skrevet 6. januar 2014 Bollar som er eldre enn nokre timar kan like gjerne ha fått ei runde i frysen (eller antikvariatet, som morfar kalte den). Mamma frys brødvarer som blir bakt dagen før også og påstår baksten blir saftigare enn om dei ligg i brødposar over natta. Ho får mykje skryt for gjærbaksten sin.
Gjest <3Barn&Engler<3 Skrevet 6. januar 2014 #3 Skrevet 6. januar 2014 Jeg hadde baket de i dag, halvstekt de, fryst de ned, og ferdigstekt de på torsdagsmorgenen
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2014 #4 Skrevet 6. januar 2014 Bak i dag, frys og la de tine på kjøkkenbenken natt til torsdag. Ferske boller som ligger natta over blir kjempe tørre!!! Anonymous poster hash: 21cbd...49b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå