Gå til innhold

Jeg skal ha boller med meg kl 09:30 på torsdag. Bør jeg lage de i dag å fryse de eller bør jeg lage de onsdag kveld og ikke fryse de?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når blir bollene best mon tro?

 

Eller må jeg stå opp veldig tidlig torsdag morgen og lage de da? (vet ikke om jeg rekker det...)



Anonymous poster hash: 38343...1d4
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bollar som er eldre enn nokre timar kan like gjerne ha fått ei runde i frysen (eller antikvariatet, som morfar kalte den).

 

Mamma frys brødvarer som blir bakt dagen før også og påstår baksten blir saftigare enn om dei ligg i brødposar over natta. Ho får mykje skryt for gjærbaksten sin.

Gjest <3Barn&Engler<3
Skrevet

Jeg hadde baket de i dag, halvstekt de, fryst de ned, og ferdigstekt de på torsdagsmorgenen ;)

Skrevet

Bak i dag, frys og la de tine på kjøkkenbenken natt til torsdag. Ferske boller som ligger natta over blir kjempe tørre!!!

 

Anonymous poster hash: 21cbd...49b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...