Gå til innhold

Skal lage koldtbord for første gang til dåp..tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker å ha 

 

Reker og krabbe

Spekemat og eggerøre

Pastasalat

Diverse pålegg

Laks

Potetsalat

Kyllingvinger

Karbonader

 

Pynte med augurk, tomat og salatblader osv.

 

Noe annet?



Anonymous poster hash: 1d7a5...029
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vanlig salat uten kjøtt?

 

Waldorf salat?

 

Roastbeef?

 

Anonymous poster hash: 80f02...417

Skrevet

Brød og smør.

Remulade til roastbiffen.

Majones til rekene.

 

Anonymous poster hash: 538a0...100

Skrevet

mm hørtes veldig godt ut. vi hadde dåp m koldtbord i januar og jeg stekte 2 kalkuner som jeg serverte kald. er jo billig nå :)

 

Også hadde jeg brød, majones, remulade o.l til. + en grønn salat. 

 

Men altså det der hørtes fantastisk godt ut altså :) Mer enn nok! Men siden du spurte om tips likssom 

Skrevet

vi lagde koldtbord til navnefesten til minste gutten.

 

Vi hadde:

Et fat med spekemat

Hjemmelaget potetsalat

Eggerøre

Røkelaks

Vanlig salat

Roastbiff

Fat med div ost og kjeks

pastasalat med rød pesto, parmasan og fetaost

 

Av varmmat hadde vi:

Hjemmelagde spicy kjøttboller

Kyllingklubber

 

Garnityr:

druer og clementinbåter til osten

remulade

rødløk

sylteagurk

sprøstekt løk

rømme

hjemmelaget salsa til kjøttbollene

 

Fatene var ellers pyntet med tomat, , agurk, salat, løk, asparges.

 

Serverte lune rundstykker og ferskt brød.

 

På kakebordet stod det:

1 verdens beste

1 snickers kake

1 sucsessterte

1 eplekake

 

Vi var 22 personer og hadde lagd altfor mye mat.

Det var veldig mye jobb til tross for at vi hadde planlagt godt.

snickerskake, sucsessterte og kjøttbollene var lagd på forhånd og stod klart i fryseren fra helgen før. Men likevel så ble det veldig mye som måtte ordnes på selve dagen i tillegg til borddekking i lokalet. Begge barna var også til stedet. Helt ærlig så holdt vi på å rive hodet av hverandre et lite øyeblikk der. Men gjestene og barna var fornøyde og det var verdt styret på forhånd når alt var klart og alle hadde kommet.

Men en ting er sikkert og det er at vi ikke går på noe sånt igjen.

 

Blir det en til i flokken så går vi for den enklere varianten som vi hadde med førstemann.

 

Da serverte vi:

fløtegratinerte poteter

Hakkebøff med stekt løk

Reinsdyrsgryte

Ferskt brød

og en stor bolle med salat.

 

 

Det meste kunne gjøres istand på forhånd dagen før.

 

VELDIG mye enklere og like godt :)

Skrevet

Eggerøre.

 

Anonymous poster hash: 511b0...e40

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...