Anonym bruker Skrevet 3. januar 2014 #1 Skrevet 3. januar 2014 Tenker å ha Reker og krabbe Spekemat og eggerøre Pastasalat Diverse pålegg Laks Potetsalat Kyllingvinger Karbonader Pynte med augurk, tomat og salatblader osv. Noe annet? Anonymous poster hash: 1d7a5...029
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2014 #2 Skrevet 3. januar 2014 Vanlig salat uten kjøtt? Waldorf salat? Roastbeef? Anonymous poster hash: 80f02...417
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2014 #3 Skrevet 3. januar 2014 Brød og smør. Remulade til roastbiffen. Majones til rekene. Anonymous poster hash: 538a0...100
LeTwinsA Skrevet 3. januar 2014 #4 Skrevet 3. januar 2014 mm hørtes veldig godt ut. vi hadde dåp m koldtbord i januar og jeg stekte 2 kalkuner som jeg serverte kald. er jo billig nå Også hadde jeg brød, majones, remulade o.l til. + en grønn salat. Men altså det der hørtes fantastisk godt ut altså Mer enn nok! Men siden du spurte om tips likssom
Meg og alle gutta Skrevet 3. januar 2014 #5 Skrevet 3. januar 2014 vi lagde koldtbord til navnefesten til minste gutten. Vi hadde: Et fat med spekemat Hjemmelaget potetsalat Eggerøre Røkelaks Vanlig salat Roastbiff Fat med div ost og kjeks pastasalat med rød pesto, parmasan og fetaost Av varmmat hadde vi: Hjemmelagde spicy kjøttboller Kyllingklubber Garnityr: druer og clementinbåter til osten remulade rødløk sylteagurk sprøstekt løk rømme hjemmelaget salsa til kjøttbollene Fatene var ellers pyntet med tomat, , agurk, salat, løk, asparges. Serverte lune rundstykker og ferskt brød. På kakebordet stod det: 1 verdens beste 1 snickers kake 1 sucsessterte 1 eplekake Vi var 22 personer og hadde lagd altfor mye mat. Det var veldig mye jobb til tross for at vi hadde planlagt godt. snickerskake, sucsessterte og kjøttbollene var lagd på forhånd og stod klart i fryseren fra helgen før. Men likevel så ble det veldig mye som måtte ordnes på selve dagen i tillegg til borddekking i lokalet. Begge barna var også til stedet. Helt ærlig så holdt vi på å rive hodet av hverandre et lite øyeblikk der. Men gjestene og barna var fornøyde og det var verdt styret på forhånd når alt var klart og alle hadde kommet. Men en ting er sikkert og det er at vi ikke går på noe sånt igjen. Blir det en til i flokken så går vi for den enklere varianten som vi hadde med førstemann. Da serverte vi: fløtegratinerte poteter Hakkebøff med stekt løk Reinsdyrsgryte Ferskt brød og en stor bolle med salat. Det meste kunne gjøres istand på forhånd dagen før. VELDIG mye enklere og like godt
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2014 #6 Skrevet 3. januar 2014 Eggerøre. Anonymous poster hash: 511b0...e40
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå