Gå til innhold

Er kraften fra pinnekjøtt ikke og anbefale og skylle ned i oppvasken?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller er det kun ribbefett som er farlig og kan tette rørene?



Anonymous poster hash: deaf7...4e6
Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Ingen matfett skal skyldes ut i vask eller do. Dette kan tiltrekke seg rotter, noe som er et problem i bla bygårder i Oslo.

 

Dersom du lar kraften stå kjølig til neste dag så kan du kaste fettet som ligger øverst, i matsøpla. Resten kan du tømme ut i vasken.

Endret av Mamma4livet
Skrevet

 

Eller er det kun ribbefett som er farlig og kan tette rørene?

 

Anonymous poster hash: deaf7...4e6

 

 

pinnekjøtt er ribbe.. ribbe fra lam ;)

så samme regler..

 

Anonymous poster hash: e4093...8eb

Skrevet

Bare flytende kaldt fett kan skyldes ned.

 

Fettet stivner når det kommer i de kalde rørene og tetter dem igjen.

 

Anonymous poster hash: 942aa...034

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...