Anonym bruker Skrevet 1. januar 2014 #1 Skrevet 1. januar 2014 Eller er det kun ribbefett som er farlig og kan tette rørene? Anonymous poster hash: deaf7...4e6
Mamma4livet Skrevet 1. januar 2014 #2 Skrevet 1. januar 2014 (endret) Ingen matfett skal skyldes ut i vask eller do. Dette kan tiltrekke seg rotter, noe som er et problem i bla bygårder i Oslo. Dersom du lar kraften stå kjølig til neste dag så kan du kaste fettet som ligger øverst, i matsøpla. Resten kan du tømme ut i vasken. Endret 1. januar 2014 av Mamma4livet
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2014 #3 Skrevet 1. januar 2014 Eller er det kun ribbefett som er farlig og kan tette rørene? Anonymous poster hash: deaf7...4e6 pinnekjøtt er ribbe.. ribbe fra lam så samme regler.. Anonymous poster hash: e4093...8eb
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2014 #4 Skrevet 1. januar 2014 Bare flytende kaldt fett kan skyldes ned. Fettet stivner når det kommer i de kalde rørene og tetter dem igjen. Anonymous poster hash: 942aa...034
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå