Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #1 Skrevet 31. desember 2013 Kalkunfileten fikk 68 grader nå og det er en 45 min til vi skal spise:/ Hva kan jeg gjøre? Vil ikke steke den slik at den blir tørr heller:// Anonymous poster hash: 19c46...945
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #2 Skrevet 31. desember 2013 Kalkunfileten fikk 68 grader nå og det er en 45 min til vi skal spise:/ Hva kan jeg gjøre? Vil ikke steke den slik at den blir tørr heller:// Anonymous poster hash: 19c46...945 Skjønner ikke problemet? Den skal jo stå og hvile i 20-30 min før dere skjærer i den. Anonymous poster hash: 36daa...294
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #3 Skrevet 31. desember 2013 ta den ut, pakk den inn i alu-folie, la den så hvile til du skjærer den opp Anonymous poster hash: 2851b...56e
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #4 Skrevet 31. desember 2013 Kalkunfileten fikk 68 grader nå og det er en 45 min til vi skal spise:/ Hva kan jeg gjøre? Vil ikke steke den slik at den blir tørr heller://Anonymous poster hash: 19c46...945 stek den ferdig til 72 grader (?) og ta den ut av ovnen. Dekk med folie og eventuelt et kjøkkenhåndkle etter at du har helt av stekekraften. Det høres ut som om du er i perfekt rute. Kalkunen bør få stå minst 20 minutter å hvile ute av ovnen før du skjærer i den for at den ikke skal bli tør. Den trenger ikke være glovarm, bare lunken. Det som må være varmt et potetene og sausen. Anonymous poster hash: 08039...6e5
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #5 Skrevet 31. desember 2013 Takk! Men jeg har ikke alufolie:/ Har skrudd ned over og undervarme til 400 grader og så får jeg ta den ut straks:) hi Anonymous poster hash: 19c46...945
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #6 Skrevet 31. desember 2013 Takk! Men jeg har ikke alufolie:/ Har skrudd ned over og undervarme til 400 grader og så får jeg ta den ut straks:) hiAnonymous poster hash: 19c46...945 Ikke la den stå i ovnen etterat den er ferdig. Fyll en stor bolle eller noe med varmt vann slik St den blir varm. Hell ut vannet og sett bollen over fileten. Dekk med håndklær eller liknende. Det gir nesten samme effekt som folie. Anonymous poster hash: 08039...6e5
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #7 Skrevet 31. desember 2013 bare legg et rent kjøkkenhåndkle over da om du ikke har folie.. det holder med 70 grader varm kalkun, så jeg ville bare slått av ovnen, den stiger garantert de 2 gradene uansett.. mest sannsynlig er du oppe i 70 nå siden du skrev innlegget ditt for 9 minutt siden.... Anonymous poster hash: 2851b...56e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå