Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #1 Skrevet 31. desember 2013 Tenkte bruke stekepose, men hvordan krydre? Trenger den mye krydder? Den er på 1,5 kg, så hvor lenge skal den steke og med hvilken temperatur? Er det ok å ha litt hvitløk og noen gulrøtter i stekeposen? Anonymous poster hash: 7bb6f...d05
<3 2G <3 Skrevet 31. desember 2013 #2 Skrevet 31. desember 2013 Jeg krydrer ikke kalkun med annet enn salt, pepper og smør.
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #3 Skrevet 31. desember 2013 Jeg krydrer ikke kalkun med annet enn salt, pepper og smør. Takk. På pakken står det at jeg må bruke steketermometer. Det har jeg desverre ikke, så tips til hvor lenge den skal stekes? Anonymous poster hash: 7bb6f...d05
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #4 Skrevet 31. desember 2013 ca 1 tim og 40 min. Jeg steker min i leirgryte i stekeovnen:) Anonymous poster hash: 7839a...fd3
<3 2G <3 Skrevet 31. desember 2013 #5 Skrevet 31. desember 2013 Halvtime pr kg og en halvtime på ovnen regner vi. Så en time ca. På 180 grader. Kalkun holder seg godt under folie og håndkle
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #6 Skrevet 31. desember 2013 1,5 kg kalkun? Ca 30 min pr kilo. Jeg gnir inn kalkunen med smør og salt og pepper. Har en langpanne under med litt vann, grønnsaker og litt hønsebuljong. Så drypper det fra kalkunen og ned i formen. Heller over litt av krafta over kalkunen innimellom for å få den sprø Anonymous poster hash: 990d9...579
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #7 Skrevet 31. desember 2013 1,5 kg kalkun? Ca 30 min pr kilo. Jeg gnir inn kalkunen med smør og salt og pepper. Har en langpanne under med litt vann, grønnsaker og litt hønsebuljong. Så drypper det fra kalkunen og ned i formen. Heller over litt av krafta over kalkunen innimellom for å få den sprø Anonymous poster hash: 990d9...579 Er filet;) 180 grader og 1 time; er ikke det veldig "hardt"? Vil det være greit steke den på bare 120 grader f.eks og beregne 3 timer? Ser det var litt forskjellige svar her;/ Anonymous poster hash: 7bb6f...d05
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2013 #8 Skrevet 31. desember 2013 180 grader og ca 1/2time pr kilo. Jeg ville stekt den i 1time. La den så hvile 1/2 time før du skjærer i den. Smakelig måltid og godt nytt år! Anonymous poster hash: b221b...a32
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå