Gå til innhold

har akkuratt kokt grøt, som imorgen skal bli riskrem.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan den stå med lokk inni komfyren til imorgen??

 

Anonymous poster hash: e44b0...093

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Grøt basert på melk hadde jeg ikke tatt sjanse på å ikke sette kaldt. Jeg ville ryddet plass i kjøleskapet, eller hvis det er kaldt der du bor, satt den på verandaen med lokk med noe tungt oppå.



Anonymous poster hash: f635f...dd4
Skrevet

Jeg ville satt den i kjøleskapet. Det er melkemat og bør stå kjølig. Mener jeg.

 

Anonymous poster hash: 58cd0...2b1

Skrevet

Sett den i kjøleskapet eller ut i kulden.

 

 

Anonymous poster hash: 7ed66...24b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...