GÃ¥ til innhold

Bakeeksperter - se hit!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kakebunn: stivpiskete eggehviter,sukker, bakepulver, hakket sjokolade og kokos. Stekes nederst i ovnen på 170 grader i 40 minutter. Ble vveldig klissete. Har forsøk nr 2 i ovnen nå, den har stått minst 25 min over tiden men virker også klissete.

 

Vil den uansett være bløt inni pga at den er en slags marengsbunn?

 

Hilsen bakenovisen

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du pisket egg skikkelig stivt?? Kan høres ut som at det ikke er pisket riktig, eller så skal kaken være løs for så å stivne etter avkjøling.

 

Anonymous poster hash: 481d4...d11

Skrevet

Kokos og sjokolade vil bli seigt med eggehvitte.. Når den får kjøpt seg ned blir den litt mindre seig, men etter oppskriften å dømme skal den være seig..

 

Anonymous poster hash: a5ada...9ee

Skrevet

Enig med anonym over her. Tror det skal være en litt seig, tung kake. Spesielt i midten vil den være litt seig. Høres god ut! :) La den stå kjølig, så skal du se den blir helt fin i morgen :)

Skrevet

Takk😊 Nå har den som sagt stekt altfor lenge (i forhold til oppskriften), men den sank likevel sammen under en crispy marengsskorpe. Tror jeg pisket eggehvitene nok ja. Men den skal nok være seig, smaker iallefall deilig og blir sikkert enda bedre med konfektkremen over.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...