Bumblebeee Skrevet 30. desember 2013 #1 Skrevet 30. desember 2013 Kakebunn: stivpiskete eggehviter,sukker, bakepulver, hakket sjokolade og kokos. Stekes nederst i ovnen på 170 grader i 40 minutter. Ble vveldig klissete. Har forsøk nr 2 i ovnen nå, den har stått minst 25 min over tiden men virker også klissete.  Vil den uansett være bløt inni pga at den er en slags marengsbunn?  Hilsen bakenovisen
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #2 Skrevet 30. desember 2013 Har du pisket egg skikkelig stivt?? Kan høres ut som at det ikke er pisket riktig, eller så skal kaken være løs for så å stivne etter avkjøling.  Anonymous poster hash: 481d4...d11
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #3 Skrevet 30. desember 2013 Kokos og sjokolade vil bli seigt med eggehvitte.. Når den får kjøpt seg ned blir den litt mindre seig, men etter oppskriften å dømme skal den være seig..  Anonymous poster hash: a5ada...9ee
anonymsuperbruker Skrevet 30. desember 2013 #4 Skrevet 30. desember 2013 Enig med anonym over her. Tror det skal være en litt seig, tung kake. Spesielt i midten vil den være litt seig. Høres god ut! La den stå kjølig, så skal du se den blir helt fin i morgen
Bumblebeee Skrevet 30. desember 2013 Forfatter #5 Skrevet 30. desember 2013 Takk😊 Nå har den som sagt stekt altfor lenge (i forhold til oppskriften), men den sank likevel sammen under en crispy marengsskorpe. Tror jeg pisket eggehvitene nok ja. Men den skal nok være seig, smaker iallefall deilig og blir sikkert enda bedre med konfektkremen over.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå