Gå til innhold

Kan gryten med pinnekjøtt stå på benken til i morgen? når det ligger i vann i gryta?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Får ikke plass i kjøleskapet til gryta og har ingen kjølige steder å sette det. 



Anonymous poster hash: c1e03...9fc

Fortsetter under...

Skrevet
Det går fint :)

Anonymous poster hash: [acronym="Full hash: 3793542232177db5ea657de7e911e45f"] 37935...45f [/acronym]
Skrevet

 

Får ikke plass i kjøleskapet til gryta og har ingen kjølige steder å sette det.

 

Anonymous poster hash: c1e03...9fc

Om du skal kaste det så. ;-)

Blir veldig stor bakterievekst i vannet over natta. Nå er min mage veldig følsom så jeg hadde ikke turt å spise det.

 

Anonymous poster hash: cb5be...ed4

Skrevet

Om du driv og vatnar det ut, så er svaret ja.  Om kjøtet er kokt, er svaret nei.

Annonse

Skrevet

Kan du ikke sette den ut da??



Anonymous poster hash: d8e70...491
Skrevet

 

 

Får ikke plass i kjøleskapet til gryta og har ingen kjølige steder å sette det.

 

Anonymous poster hash: c1e03...9fc

Om du skal kaste det så. ;-)

Blir veldig stor bakterievekst i vannet over natta. Nå er min mage veldig følsom så jeg hadde ikke turt å spise det.

 

Anonymous poster hash: cb5be...ed4

 

Nå skal vel kjøttet dampes i morgen, slik jeg forstår det. Bakteriene blir nå rimelig drept av varmen da.

 

Anonymous poster hash: 562c9...801

Skrevet

Står det til utvanning, eller er det rester av dagens middag? Om det står til utvanning, så kan det godt stå i romtemperatur. Det er såpass mye salt i kjøttet at det bli ikke særlig bakterievekst uansett. Om det er rester etter middagen, så ville jeg ikke gjort det. Du har ikke muligheten til å sette det ute et eller annet sted, da?

Skrevet

Det går fint! :)

 

Anonymous poster hash: e327a...7b0

Skrevet

Har hvertfall alltid gjort det.



Anonymous poster hash: 3e81a...711
Skrevet

Hvis det er til utvanning; JA. Pinnekjøtt skal vannes ut i romtemperatur.

Skrevet

Takker for svar:-) Da tar jeg sjansen på at det går fint å ha det stående på benken. Og ja, det er for å vanne det ut før det skal dampes i morgen. 

 

Tør ikke sette det ut da det er flere katter som går rundt i området her...



Anonymous poster hash: c1e03...9fc

Annonse

Skrevet

Aaaah. Dumme meg. Trodde det var rester. Er jo nyttårsaften i morgen. Selvsagt da dere skal spise det. Sorry. My bad. :-D

 

Anonymous poster hash: cb5be...ed4

Skrevet

Så det er altså best å ha det i romtemperatur??

Skrevet

Så det er altså best å ha det i romtemperatur??

Når man skal vanne ut kjøttet, ja.

 

Anonymous poster hash: 562c9...801

Skrevet

flott, no har eg det med lokket på i gryta i vasken. kaldt vatn. to kilo til to personar, hehe!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...