Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #1 Skrevet 30. desember 2013 Får ikke plass i kjøleskapet til gryta og har ingen kjølige steder å sette det. Anonymous poster hash: c1e03...9fc
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #2 Skrevet 30. desember 2013 Det går fint :)Anonymous poster hash: [acronym="Full hash: 3793542232177db5ea657de7e911e45f"] 37935...45f [/acronym]
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #3 Skrevet 30. desember 2013 Får ikke plass i kjøleskapet til gryta og har ingen kjølige steder å sette det. Anonymous poster hash: c1e03...9fc Om du skal kaste det så. ;-) Blir veldig stor bakterievekst i vannet over natta. Nå er min mage veldig følsom så jeg hadde ikke turt å spise det. Anonymous poster hash: cb5be...ed4
soleia Skrevet 30. desember 2013 #5 Skrevet 30. desember 2013 Om du driv og vatnar det ut, så er svaret ja. Om kjøtet er kokt, er svaret nei.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #7 Skrevet 30. desember 2013 Kan du ikke sette den ut da?? Anonymous poster hash: d8e70...491
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #8 Skrevet 30. desember 2013 Får ikke plass i kjøleskapet til gryta og har ingen kjølige steder å sette det. Anonymous poster hash: c1e03...9fc Om du skal kaste det så. ;-)Blir veldig stor bakterievekst i vannet over natta. Nå er min mage veldig følsom så jeg hadde ikke turt å spise det. Anonymous poster hash: cb5be...ed4 Nå skal vel kjøttet dampes i morgen, slik jeg forstår det. Bakteriene blir nå rimelig drept av varmen da. Anonymous poster hash: 562c9...801
Himmel og hav Skrevet 30. desember 2013 #9 Skrevet 30. desember 2013 Står det til utvanning, eller er det rester av dagens middag? Om det står til utvanning, så kan det godt stå i romtemperatur. Det er såpass mye salt i kjøttet at det bli ikke særlig bakterievekst uansett. Om det er rester etter middagen, så ville jeg ikke gjort det. Du har ikke muligheten til å sette det ute et eller annet sted, da?
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #10 Skrevet 30. desember 2013 Det går fint! Anonymous poster hash: e327a...7b0
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #11 Skrevet 30. desember 2013 Har hvertfall alltid gjort det. Anonymous poster hash: 3e81a...711
petite fleur Skrevet 30. desember 2013 #12 Skrevet 30. desember 2013 Hvis det er til utvanning; JA. Pinnekjøtt skal vannes ut i romtemperatur.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #13 Skrevet 30. desember 2013 Takker for svar:-) Da tar jeg sjansen på at det går fint å ha det stående på benken. Og ja, det er for å vanne det ut før det skal dampes i morgen. Tør ikke sette det ut da det er flere katter som går rundt i området her... Anonymous poster hash: c1e03...9fc
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #14 Skrevet 30. desember 2013 Aaaah. Dumme meg. Trodde det var rester. Er jo nyttårsaften i morgen. Selvsagt da dere skal spise det. Sorry. My bad. :-D Anonymous poster hash: cb5be...ed4
Lillababy Skrevet 30. desember 2013 #15 Skrevet 30. desember 2013 Så det er altså best å ha det i romtemperatur??
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #16 Skrevet 30. desember 2013 Så det er altså best å ha det i romtemperatur?? Når man skal vanne ut kjøttet, ja. Anonymous poster hash: 562c9...801
Lillababy Skrevet 30. desember 2013 #17 Skrevet 30. desember 2013 flott, no har eg det med lokket på i gryta i vasken. kaldt vatn. to kilo til to personar, hehe!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå