Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #1 Skrevet 30. desember 2013 Jeg må vite nøyaktige mål og ingredienser skaljeg få det til. Noen som vil gi meg oppskrift? :-) Anonymous poster hash: 3b14b...b26
overlord Skrevet 30. desember 2013 #2 Skrevet 30. desember 2013 http://sjomannskirken.no/arbeid/vafler/vaffeloppskrifter-fra-hele-verden/koebenhavn/ Denne er knallgod, men jeg kutter kardemommen. Liker ikke kardemomme i vafler.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #3 Skrevet 30. desember 2013 Toro vafler er de aller beste:-) Anonymous poster hash: d1824...a28
overlord Skrevet 30. desember 2013 #4 Skrevet 30. desember 2013 Toro vafler er de aller beste:-) Anonymous poster hash: d1824...a28 Da er det noe alvorlig i veien med smaksløkene dine!
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #5 Skrevet 30. desember 2013 Toro vafler er de aller beste:-) Anonymous poster hash: d1824...a28 Da er det noe alvorlig i veien med smaksløkene dine! Oi. Hvor finner jeg denne informasjonen? Anonymous poster hash: 27385...677
overlord Skrevet 30. desember 2013 #6 Skrevet 30. desember 2013 Toro vafler er de aller beste:-) Anonymous poster hash: d1824...a28 Da er det noe alvorlig i veien med smaksløkene dine! Oi. Hvor finner jeg denne informasjonen? Anonymous poster hash: 27385...677 Du er jo allerede informert.
overlord Skrevet 30. desember 2013 #7 Skrevet 30. desember 2013 Jeg har aldri brukt en oppskrift på vafler. Tager hva jeg haver, og det blir alltid godt. Har du egg, mel, melk, salt, sukker og kardemomme, kan det ikke gå galt. Noen ganger har jeg havregryn, andre ganger grovere mel. Surmelk, rømme.... alt kan brukes i vafler! Jeg bruker som regel heller ikke oppskrift, men jeg bruker alltid kefir og natron.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #8 Skrevet 30. desember 2013 Toro vafler er de aller beste:-) Anonymous poster hash: d1824...a28 Da er det noe alvorlig i veien med smaksløkene dine!Oi. Hvor finner jeg denne informasjonen? Anonymous poster hash: 27385...677 Du er jo allerede informert. Vil ha litt mer pålitelig kilde. Finnes det en forskningsrapport eller noe. Kanskje noen har skrevet en master om det? Link? Anonymous poster hash: 27385...677
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #9 Skrevet 30. desember 2013 Det viktigste er at du har et godt jern. Anonymous poster hash: e2271...a45
skjotta Skrevet 30. desember 2013 #10 Skrevet 30. desember 2013 Det viktigste når du lager vaffler er å stoppe mixeren når eggedosisen er stiv og så røre for hånd. Overpiskede vaffler blir harde. Heller lag den dagen før og la eventuelle klumper svelle ut.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå