Gå til innhold

Kjøpte fryst kalkun i dag, kan den tine på benken til i morgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller blir den ødelagt da?



Anonymous poster hash: d7ddb...1b0
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den blir ikke ødelakt men den blir ikke like god som om den hadde fått tine langsomt i kjøleskapet. Om den skal serveres i morgen har du imidlertid ikke noe valg.



Anonymous poster hash: cf175...2c7
Skrevet

Det beste er å la den tine langsomt, i kjøleskap, men det tar 1-2 døgn avhengig av størrelsen på den.

 

Men den blir ikke ødelagt av å tine i romtemperatur, jeg ville satt den i kjelleren som er litt kaldere enn kjøkkenet men litt varmere enn kjøleskapet til i morgen formiddag også hatt den på benken til den skal stekes.



Anonymous poster hash: 22bb1...82b
Skrevet

Det står at den kan hurtigtines i kaldt vann også, kanskje jeg kan gjøre det i morgen? Eller kan jeg gjøre det i kveld og sette den i kjøleskapet over natten?

 

HI



Anonymous poster hash: d7ddb...1b0
Skrevet

Jeg ville hatt den på benken nå i dag, og passet litt på at overflatetemp ikke ble for høy.Dersom den var rimelig bra tinet til i kveld ville jeg satt den kaldt til natta, og så ut på benken igjen i morgen. Ta ut innmaten først, så tiner den mye kjappere (uten kjøleelement i magen)

Det går så fint. 

Skrevet

Du har ikke mye valg om den skal tine til i morgen ;)

 

Start tiningen nå, så er du hvertfall sikker på at den er klar til i morgen.

 

Anonymous poster hash: 8c67c...cb2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...