BellaSuz Skrevet 29. desember 2013 #2 Skrevet 29. desember 2013 3 røde epler 4 stenger selleri 1 boks druer uten sten, røde 1 boks valnøtter (bruker 2/3 av en stor boks) 1 bx kremfløte 1/2 pose majones Saften av en sitron Jeg bruker ikke nøyaktige mål, dette er sånn ca. Rekker til mange personer! 6-8 stk og vel så det.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #3 Skrevet 29. desember 2013 3 røde epler 4 stenger selleri 1 boks druer uten sten, røde 1 boks valnøtter (bruker 2/3 av en stor boks) 1 bx kremfløte 1/2 pose majones Saften av en sitron Jeg bruker ikke nøyaktige mål, dette er sånn ca. Rekker til mange personer! 6-8 stk og vel så det. . Lik denne med med purreløk i stedet for selleri. Får alltid masse skryt! Anonymous poster hash: 7e993...9a0
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #5 Skrevet 29. desember 2013 Jeg foretrekker grønne epler, de er friskere. Anonymous poster hash: c74da...dfb
MammantilNurket Skrevet 29. desember 2013 Forfatter #6 Skrevet 29. desember 2013 Jeg foretrekker grønne epler, de er friskere. Anonymous poster hash: c74da...dfb Høres godt ut!
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #7 Skrevet 29. desember 2013 Eple, druer, stangselleri, valnøtter, lett majones, lett fløte og mager kesam, sitronsaft, salt og pepper. Mager og god Anonymous poster hash: 94ce2...ade
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #8 Skrevet 29. desember 2013 Hva kan man ha i waldorfsalat istede for majones? Tåler ikke muggsopp proteiner som er i eddik, og eddik er det i majones. Anonymous poster hash: 6101f...d88
Odine! Skrevet 29. desember 2013 #9 Skrevet 29. desember 2013 Jeg foretrekker grønne epler, de er friskere. Anonymous poster hash: c74da...dfb Jeg foretrekker grønne epler, de er friskere. Anonymous poster hash: c74da...dfb Grønne epler og røde/blå druer.
MammantilNurket Skrevet 29. desember 2013 Forfatter #10 Skrevet 29. desember 2013 (endret) Hva kan man ha i waldorfsalat istede for majones? Tåler ikke muggsopp proteiner som er i eddik, og eddik er det i majones. Anonymous poster hash: 6101f...d88 Hva med å bytte ut eddiken med sitronsaft og smake til med det istedet når du lager majonesen? Alternativt litt eplemost? Endret 29. desember 2013 av MammantilNurket
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2013 #11 Skrevet 30. desember 2013 creme fraische vet jeg noen som bruker:) Anonymous poster hash: c74da...dfb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå