Gå til innhold

går de an å "før-koke" pinnekjøtt?


Anbefalte innlegg

Vi skal på besøk på nyttårsaften og er hjemme i fem,-seks tiden. Kordan kan vi gjøre det for at vi skal slippe å spise så ekstremt sein middag? Går det an å dampe det en time, to, og så slå det av, og fortsette seinere? Eller blir det ødelagt da? Har ikkje tre timer på formiddagen å koke det på heller for så å varme det opp igjen. .;-) noen tips? Hbis ikkke får det bare bli sein middag på oss, og så får vi finne på noe ant til småen før han legger seg..:-)

 

Anonymous poster hash: eac38...f65

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...