Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #1 Skrevet 29. desember 2013 Eller bør vi styre unna? Anonymous poster hash: 84b31...657
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #2 Skrevet 29. desember 2013 Holder seg 2-3 dager i kjøleskap, sto det nettopp i avisen. Ville styrt unna. Anonymous poster hash: 521e6...51b
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #3 Skrevet 29. desember 2013 Nei, et tips til senere, frys ned rester med en gang etter måltidet, ribbe er mektig og skjeldent man orker de første dagene uansett. Vi fryser ned restene etter julemiddagene med en gang når vi tar av bordet, så har vi å tære på første ukene i januar. Går an å bruke ribbetester til mye, samme med pinnekjøtt. Feks i supper og lapskaus. Eller eksotiske varianter av ribbe, med chili, i wok osv. kalkun er også supert å fryse ned, vi kjøper alltid en diger kalkun, halvparten blir spist, resten av kjøttet fryses ned til bruk i diverse andre retter. Kjekt i salater. 1 nyttårsdag blir det suppe og fryktsalat av frukten vi har handlet inn til jul, får brukt vaniljsaus rester osv. Vi kaster for mye mat i dag, viktig å lære hvordan man tar vare på maten, så kan man bruk restene til my godt i stedenfor å kaste god mat. Vi sparer ca 10 000 kr i året på dette har vi funnet ut, skal prøve å bli enda flinkere nå i året som kommer. Anonymous poster hash: a82d3...3af
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå