Gå til innhold

Når det står "smør" i oppskrifter...


Anbefalte innlegg

Skrevet

...bruker dere alltid meierismør da, eller tar dere det dere måtte ha for hånden?

 

Jeg er litt usikker på selv hva jeg synes om smørsmaken. Passer den i alle kaker, bakverk og retter?

Men når jeg leser nye oppskrifter hvor det står feks 100 gr smør, ja, da bruker jeg smør.

 

Hva med deg?

 

Anonymous poster hash: c68d6...7d5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruker alltid melange

 

Anonymous poster hash: 22ee6...5cd

Skrevet

Jeg bruker alltid smør. Margarin er noe ordentlig makkverk som jeg ikke spiser noen gang.

 

Jeg kan eventuelt bruke olje til å steke i, men det er det eneste.

Skrevet

Jeg bruker alltid meierismør, gir best smak

 

Anonymous poster hash: f47f3...a71

Skrevet

Jeg bruker som regel alltid meierismør, særlig i bakverk.  

Skal jeg steke biff i smør, eller ha smør på grønnsaker så synes jeg melange smaker bedre på. 

Skrevet

Jeg bruker smør, aldri Melange, når jeg baker.

Skrevet

Jeg tror nok at alle husmødre av den gamle skolen foretrekker meierismør i bakverk.

 

Anonymous poster hash: e4603...35c

Skrevet

Jeg bruker som regel alltid meierismør, særlig i bakverk.

Skal jeg steke biff i smør, eller ha smør på grønnsaker så synes jeg melange smaker bedre på.

Ja? Santvel?

Jeg tror kanskje at det er under biffsteking at jeg har kjent på at smør kan smake (og lukte) vondt.

 

Egentlig har jeg en idé om at jeg ikke ønsker margarin i mitt kjøleskap pga bilde som er vedlagt, men jeg klarer bare ikke!

 

Det finnes jo så mangen gode margarinsorter. Eksempelvis Brelett.

 

Takk for alle svar.

HI

 

 

 

Anonymous poster hash: 1c4f7...da3

post-42-17656_thumb.jpg

Skrevet

Bruker alltid smør hvis det står smør i oppskriften. Spesielt bakevarer smaker mye bedre med smør.

 

Anonymous poster hash: bc916...81a

 

Anonymous poster hash: bc916...81a

Skrevet

Alltid smør! Men steker av og til i flytende margarin, om det er noe som skal stekes på høy temperatur.

Skrevet

Jeg foretrekker de fleste julekakene med margarin. Der ønsker jeg ikke noen smørsmak. Gjærbakst derimot bruker jeg oftest smør til, spesielt viktig i julekake.

 

Anonymous poster hash: 7a9c7...77b

Skrevet

Har stort sett aldri anna enn smør, så det er det som blir brukt. Men i kaker der smør og sukker skal piskast luftig synes eg margarin fungerar bedre, får meir luft i kaka.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...