Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #1 Skrevet 29. desember 2013 ...bruker dere alltid meierismør da, eller tar dere det dere måtte ha for hånden? Jeg er litt usikker på selv hva jeg synes om smørsmaken. Passer den i alle kaker, bakverk og retter? Men når jeg leser nye oppskrifter hvor det står feks 100 gr smør, ja, da bruker jeg smør. Hva med deg? Anonymous poster hash: c68d6...7d5
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #2 Skrevet 29. desember 2013 Bruker alltid melange Anonymous poster hash: 22ee6...5cd
Modesty Blaise. Skrevet 29. desember 2013 #3 Skrevet 29. desember 2013 Jeg bruker alltid smør. Margarin er noe ordentlig makkverk som jeg ikke spiser noen gang. Jeg kan eventuelt bruke olje til å steke i, men det er det eneste.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #4 Skrevet 29. desember 2013 Jeg bruker alltid meierismør, gir best smak Anonymous poster hash: f47f3...a71
hit og dit Skrevet 29. desember 2013 #6 Skrevet 29. desember 2013 Jeg bruker som regel alltid meierismør, særlig i bakverk. Skal jeg steke biff i smør, eller ha smør på grønnsaker så synes jeg melange smaker bedre på.
Light of my life Skrevet 29. desember 2013 #7 Skrevet 29. desember 2013 Jeg bruker smør, aldri Melange, når jeg baker.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #8 Skrevet 29. desember 2013 Jeg tror nok at alle husmødre av den gamle skolen foretrekker meierismør i bakverk. Anonymous poster hash: e4603...35c
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #9 Skrevet 29. desember 2013 Jeg bruker som regel alltid meierismør, særlig i bakverk. Skal jeg steke biff i smør, eller ha smør på grønnsaker så synes jeg melange smaker bedre på. Ja? Santvel? Jeg tror kanskje at det er under biffsteking at jeg har kjent på at smør kan smake (og lukte) vondt. Egentlig har jeg en idé om at jeg ikke ønsker margarin i mitt kjøleskap pga bilde som er vedlagt, men jeg klarer bare ikke! Det finnes jo så mangen gode margarinsorter. Eksempelvis Brelett. Takk for alle svar. HI Anonymous poster hash: 1c4f7...da3
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #10 Skrevet 29. desember 2013 Les denne! http://kokkedjevel.blogg.no/1365259532_er_det_ikke_egentlig_.html En enkel gjennomgang av de ulike valgmulighetene og hva de kan brukes til. Anonymous poster hash: 432fb...0c5
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #11 Skrevet 29. desember 2013 Les denne! http://kokkedjevel.blogg.no/1365259532_er_det_ikke_egentlig_.html En enkel gjennomgang av de ulike valgmulighetene og hva de kan brukes til. Anonymous poster hash: 432fb...0c5 Tusen takk for link. Alltid spennende med nye tips Anonymous poster hash: 1c4f7...da3
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #12 Skrevet 29. desember 2013 Bruker alltid smør hvis det står smør i oppskriften. Spesielt bakevarer smaker mye bedre med smør. Anonymous poster hash: bc916...81a Anonymous poster hash: bc916...81a
Himmel og hav Skrevet 29. desember 2013 #13 Skrevet 29. desember 2013 Alltid smør! Men steker av og til i flytende margarin, om det er noe som skal stekes på høy temperatur.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #14 Skrevet 29. desember 2013 Jeg foretrekker de fleste julekakene med margarin. Der ønsker jeg ikke noen smørsmak. Gjærbakst derimot bruker jeg oftest smør til, spesielt viktig i julekake. Anonymous poster hash: 7a9c7...77b
★julestjerne★ Skrevet 29. desember 2013 #15 Skrevet 29. desember 2013 Har stort sett aldri anna enn smør, så det er det som blir brukt. Men i kaker der smør og sukker skal piskast luftig synes eg margarin fungerar bedre, får meir luft i kaka.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå