Anonym bruker Skrevet 28. desember 2013 #1 Skrevet 28. desember 2013 ... Anonymous poster hash: c1300...7bb
Anonym bruker Skrevet 28. desember 2013 #3 Skrevet 28. desember 2013 Ææ, da blir det nok harde boller til kvelds 😂 Anonymous poster hash: c1300...7bb
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2013 #4 Skrevet 29. desember 2013 Tips: start med det våte og bland det tørre oppi. Jeg har blitt en racer på boller etter at jeg startet med dette. Oppskriften " verdens beste boller " på det søte liv anbefales. Anonymous poster hash: f873f...7b1
Merethe ♂ ♀ ♂ ♀ Skrevet 29. desember 2013 #5 Skrevet 29. desember 2013 Blir nok ikke så godt nei! Bolledeigen skal være så seig som mulig for at det ikke skal bli tørt. Må aldri følge mengde med mel etter oppskriften, da mel er vanskelig å måle i desiliter ettersom nytt og "gammelt" mel har forskjellig tetthet. Start med melk (evt. smeltet smør dersom du ikke tilsetter smøret til slutt), gjær, (egg), sukker og resten av det tørre. Tilsett mel til deigen slipper bollen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå