Gå til innhold

Kan riskrem stå i to dager før servering?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er høygravid og bestemte meg for å forberede en del av julematen før julaften, slik at jeg slipper å stå med alt på en gang. Så skulle jeg altså lage riskrem hvor selve risgrøten skulle "selvkoke" i stekeovnen frem til imorgen, men den er altså ferdig nå... Går det fint å lage ferdig riskremen nå og ha den kjøleskapet frem til julaften? Eller kommer den til å smake dårlig? :/

 

Anonymous poster hash: d78b9...806

Fortsetter under...

Skrevet

Går helt fint. Skal selv lage min i morgen tidlig :) Pass bare på utløpsdato`n på kremen :)

Skrevet

Ville ikkje piska kremen før julaftan, men grauten står seg bra i kjøleskapet. 

Skrevet

Ikke bland kremen inn før samme dagen. Riskremen blir noe blaut og kremen faller sammen når den står blandet.

Skrevet

Ville ikkje piska kremen før julaftan, men grauten står seg bra i kjøleskapet.

 

enig med deg :) det er jo krem. Smaker nok best nylagd :)

 

Anonymous poster hash: 428a3...291

Skrevet

Ville ikkje piska kremen før julaftan, men grauten står seg bra i kjøleskapet. 

Samme tenk jeg. Krem holder seg dårlig og burde ikke stå mer enn noen timer i kjøleskapet etter at den er pisket, selv om man har blandet den med risgrøten. Grøt, derimot, holder seg i mange dager, så den går fint. Faktisk like greit, for da er den skikkelig kald til den skal brukes. Så en liten fordel altså. :)

 

Anonymous poster hash: ca876...049

Annonse

Skrevet

Takker for svar, da lar jeg grøten stå til julaften. :-)

 

Anonymous poster hash: d78b9...806

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...